Retail Sales Talent M/V

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen Turnhout, Geel en Mechelen. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group  uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België. Bij Webstore staan zowel klant als medewerker centraal. Er wordt werkelijk ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van elk teamlid. De klanten kunnen zowel fysiek in onze shops terecht voor persoonlijk advies alsook via onze gebruiksvriendelijke online webshop. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Retail Sales Talent” voor onze vestiging te TURNHOUT om ons Webstore-team te versterken.

Taakomschrijving

Als commercieel verkoopstalent ben je verantwoordelijk voor de verkoop van zowel IT-producten en diensten als Telenet-producten in onze shop in Turnhout. Je staat garant voor een klantvriendelijk onthaal, ontdekt de werkelijke behoeften van de klanten en geeft hen advies op maat. Je slaagt erin de verkoop af te ronden en klanten aan Webstore te binden. Hiernaast noteer je bestellingen consequent in Dynamics NAV, volg je orders op en verzorg je de shop als een goede huisvader. Bestellingen aan de Telenet-balie noteer je ook in het systeem van Telenet zelf. Je rapporteert aan de Webstore Manager.

Je profiel

Je bent commercieel ingesteld en het behalen van targets geeft jou een extra uitdaging.

Je kan bij voorkeur rekenen op enkele jaren relevante ervaring in de verkoop.

IT-kennis is een plus, affiniteit met IT een must.

Verder ben je vlot, communicatief en klantvriendelijk.

Je bent flexibel ingesteld en staat open voor een wisselend uurrooster waaronder ook zaterdagwerk en meetings of opleidingen buiten de werkuren.

Je spreekt vloeiend Nederlands en bent in het bezit van rijbewijs B.

We bieden je

  • Webstore.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij Webstore de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!