Dinsdag 30 mei 2017,
Op de jaarlijkse Ruckus awards viel VanRoey.be tot tweemaal toe in de prijzen.

Ruckus Wireless is een leverancier van high-end draadloze oplossingen die betrouwbare connectiviteit bieden en in staat zijn om vele gebruikers gelijktijdig te bedienen. Ideaal voor grote organisaties, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen… De onderneming heeft meer dan 50.000 referenties wereldwijd. 

In eerste instantie werd de ‘Most Popular Reseller‘ award uitgeroepen. Bram Smets, Sales Manager Onderwijs: “Hiervoor mochten alle bestaande klanten en mensen uit de sector hun voorkeur online uitspreken. Gezien onze samenwerking bij Ruckus projecten steeds zeer aangenaam verloopt, zowel met ons cliënteel als met de collega’s van Ruckus zelf, wisten we dat de kans op winnen reëel was. Toch is het voor ons een extra erkenning, de kers op de taart van onze inspanningen. Het is fijn om te weten dat zowel klanten als de mensen van Ruckus ons harde werk waarderen.”

Steven Malfroidt ICT-adviseur Onderwijs bij VanRoey.be
Eric Geens Partner Account Manager bij Ruckus Networks
Bram Smets Sales Manager Onderwijs bij VanRoey.be
Denis Leclef Channel Sales Manager bij Exclusive Networks

Maar daar hield het niet bij op. “Ook voor de award voor ‘Best Breakthrough Project‘ keek de organisatie plots onze richting uit.” vertelt Hans Van Ballaer, Sr. Network Engineer en wi-fi specialist: “We vielen nogmaals in de prijzen voor onze installatie in het Sint-Franciskusziekenhuis te Heusden-Zolder. Dit was voor Ruckus de eerste grote case in de zorgsector en daar zijn ze heel fier op.

De IT medewerkers waren in dit project meteen mee in de hele opzet; Zowel Raf Claes, IT manager als Peter Van den Bon, IT engineer waren erg verbaasd van de kracht van het systeem en de dekking van de accesspoints. Ze hadden samen met ons uitgebreide performance tests uitgevoerd om het opgezette netwerk klein te krijgen, maar dat was ons niet gelukt! Het vertrouwen is dus compleet en vandaag zijn er maar liefst 121 accesspoints geïnstalleerd in het ziekenhuis!”

VanRoey.be is al jaar en dag trouwe partner van Ruckus en heeft inmiddels het hoogst mogelijke ‘Top Dog’ partnership behaald.