Ruckus Networks logo

Verbind 2.500 apparaten tegelijk!

Samen met Ruckus Networks biedt VanRoey.be u een oplossing voor de meest complexe netwerken. Door een grondige site survey te combineren met innoverende technologieën, kan zelfs de meest complexe omgeving voorzien worden van een krachtig en stabiel wifi-signaal. Wilt u 2.500 personen of apparaten tegelijk loslaten op uw draadloze netwerk? Geen probleem op een Ruckus netwerk!

Overal WIFI

Ruckus biedt een beter bereik dan zijn concurrenten. Meer en betere WIFI = minder access points

Betrouwbaar

De Beamflex technologie vermijdt interferentie en levert een goed signaal waar het nodig is. Je kan zelfs bepaalde toestellen voorrang geven.

Gecentraliseerd

Het beheer van het netwerk in verschillende gebouwen en locaties kan zeer simpel & centraal gebeuren. Het uitvallen van de controller zorgt niet voor de uitval van je netwerk!

Schaalbaar

U kan starten met een enkele access point en geleidelijk uw installatie laten groeien afhankelijk van de behoefte.

Veilig Netwerk

Je kan eenvoudig verschillende netwerken opzetten (personeel, bezoekers, management, …) Gebruikers krijgen automatisch een persoonlijke sleutel via unieke technologie genaamd “Dynamic PSK”.

Bring Your Own Device

Met specifieke oplossingen richting BYOD is dit thema niet langer een discussiepunt binnen uw bedrijf.

Cloudpath Enrollment System

De scheiding tussen werk en privé vervaagt steeds meer. Medewerkers willen steeds vaker met persoonlijke toestellen connecteren op uw bedrijfsnetwerk. Als IT-afdeling vergt het een hele uitdaging om al deze apparaten te beheren. U wilt tenslotte ook hier de nodige controle en beveiliging inbouwen. Na connectie met een van Cloudpath voorzien netwerk, zal de gebruiker zich moeten identificeren. Medewerkers krijgen op deze manier toegang tot het beveiligde bedrijfsnetwerk. Niet gekende profielen, bijvoorbeeld bezoekers, worden naar een afzonderlijk gastennetwerk afgeleid. Gemakkelijk en toch veilig!

Datasheet

SmartCast (VoIP)

Ga voor glasheldere VoIP-gesprekken dankzij Ruckus. Met de gepatenteerde technologie SmartCast kan u zorgeloos via het wifi-netwerk bellen, ongeachte de gebruikte toepassing. De kracht van SmartCast zit hem in de combinatie van 4 belangrijke pijlers:

 • Prioriteiten toekennen aan VoIP-apparaten of toepassingen (Quality of Service);
 • Een feilloze overgang tussen het 3G/4G- en wifi-netwerk;
 • Innovatieve techniek om multicast videoverkeer te scheiden van het andere netwerkverkeer;
 • Gecertificeerd voor Microsoft Skype For Business.
Datasheet

BeamFlex Smart Antenna

Beamflex is de allereerste ‘smart-antenne’-technologie die gericht signalen kan sturen naar gebruikers. Hierbij gebruikt Ruckus niet één omni-antenne, maar meerdere richt-antennes die in- en uitgeschakeld worden naargelang de noden. Dit heeft als voordeel dat een gerichte verbinding naar de gebruiker kan worden opgebouwd en dat interferentie van andere storingsbronnen geëlimineerd worden. Resultaat? Minder problemen, een hogere snelheid en een maximale dekking.

Datasheet
VanRoey.be | Ruckus Smartzone

SmartZone

SmartZone is de benaming voor de schaalbare draadloze LAN controllers in het portfolio van Ruckus. Het unieke aan SmartZone is de software die voorzien wordt om de access points aan te sturen. Niet alleen biedt deze een enorme waaier aan mogelijkheden, de configuratie wordt ook nog eens rechtstreeks op de access points opgeslagen. Hierdoor zal het gehele netwerk optimaal blijven functioneren wanneer de WLAN controller een storing zou vertonen. Een voordeel die geen enkele andere fabrikant op dit moment kan voorleggen.

 • Eén centraal beheerportaal;
 • Uitgebreide schaalbaarheid;
 • Access points blijven actief bij downtime controller;
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden.
Datasheet

Cloud Wi-Fi

Daar er voor SmartZone nog een fysieke WLAN controller nodig is, biedt Ruckus u met Cloud Wi-Fi een online platform om het draadloze netwerk op te zetten, te monitoren en te managen. Via een gebruiksvriendelijk portaal kan u aanpassingen in de configuratie van uw access points in real-time uitvoeren. Nieuwe access points voegt u eenvoudig toe door de barcodes aan de onderzijde te scannen. Eenvoudiger kan bijna niet. Als netwerkbeheerder wordt het beheer van een wifi-netwerk kinderspel.

 • Dezelfde functionaliteiten als een fysieke controller;
 • Gebruiksvriendelijk online platform;
 • Uitgebreid aantal analyse- en rapportagetools;
 • Ook beschikbaar in een mobiele app.
Datasheet
VanRoey.be | Ruckus Smartcell

SmartCell Insight

SmartCell Insight is een bijzonder krachtige big data wifi-analyse tool die op ieder Ruckus netwerk ingezet kan worden. Historische informatie (tot wel 5 jaar terug) kan worden gebruikt om rapporteren te genereren.

Welke access points worden het meeste gebruikt, met welke toestellen (incl. besturingssysteem) wordt het meeste aangemeld of welke afdeling verbruikt de meeste bandbreedte? Dit en nog heel wat andere rapporten kan u eenvoudig via uw browser raadplegen en indien gewenst delen als PDF-bestand.

Datasheet

Wilt u samen met onze Ruckus specialisten brainstormen over uw ideale wireless oplossing? Aarzel dan niet om hen te contacteren:

Maak een afspraak

Gelieve onderstaande te vervolledigen. Onze experts zullen u binnenkort contacteren en geen vraag onbeantwoord laten.

Vul onderstaande gegevens in om de Ruckus datasheets te ontvangen.

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar