Sales Specialist Printing M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Sales Specialist Printing” om ons VanRoey-team te versterken. Plaats tewerkstelling Turnhout. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Sales Specialist Printing ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot Managed Print Solutions. Door je kennisdeling en visie op gebied van printing en de bijhorende solutions zorg je ervoor dat je top-of mind bent bij potentiële klanten. Je voert actieve prospectie bij corporate enterprises, weet het vertrouwen van CEO’s te winnen door hen op business-niveau aan te spreken en zorgt voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt op gebied van printing, optimalisatie van de workflows en verhogen van security aangaande hun printfleet. Op basis hiervan werk je een optimalisatieplan uit met software en security solutions waarin verbeteringsmogelijkheden op vlak van kwaliteit, service en kostenreductie naar voor komen. Dit plan dient als basis voor een heldere offerte die de klant helemaal overtuigt. Na de verkoop zorg je voor een vlotte implementatie bij de klant alsook voor de eerste nazorg. Je rapporteert aan de Sales Manager Business Solutions.

Je Profiel

We kijken uit naar een gedreven commercieel talent die zich zowel thuis voelt in een gesprek met een IT Manager als een CEO. Passie voor ICT is een must, ICT kennis specifiek printing en document management een extra troef. Je hebt een resultaatgerichte commerciële drive, een groot inlevingsvermogen en een doorzettersmentaliteit. Je bent een geboren netwerker en staat te popelen om je in de prospectie te bijten en haalt hieruit een ware kick. Stressbestendigheid, discipline en onderhandelingen zijn je op het lijf ge­schreven.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!