Sales Teamleader SMB M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing.
Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt.
Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Om de groei van dit team te ondersteunen zijn we op zoek naar een “Sales teamleader SMB” voor onze vestiging in Turnhout.

Taakomschrijving

Als Sales Teamleader SMB ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het small & medium business (SMB) klantenbestand. Hiervoor voer je in eerste instantie zelf van binnenuit actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande SMB-relaties. Je maakt afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z.  Daarnaast stuur je jouw team van interne verkopers in dezelfde flow. Je streeft naar een klantenservice op het hoogste niveau door je team te inspireren de administratieve flow toe te passen. Werken met gerichte oplossingen, focus houden op winst en rendabiliteit zijn sleutels tot succes om met je team omzet-en margedoelstellingen te bereiken. Je motiveert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, stuurt hen aan in de dagelijkse werking en staat hen bij zodat ze zichzelf verder ontplooien.  In deze functie rapporteer je aan de Sales Director.

Je profiel

Voor deze job is 2 jaar relevante ervaring in een leidinggevende functie of 2 jaar relevante ervaring in B2B ICT Sales noodzakelijk. We kijken uit naar een gedreven medewerker die zich zowel thuis voelt in een gesprek met bedrijfsleiders en IT Managers. Je bent zeer hands-on en geeft het goede voorbeeld vanuit jouw rol als sales.  Je bent in staat technische ICT kennis snel eigen te maken.  Je hebt een resultaatgerichte commerciële drive, een groot inlevingsvermogen en een doorzettersmentaliteit.  Je bent van nature een coach en inspireert mensen door je enthousiasme.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!