Enkele jaren geleden lanceerde de Vlaamse Overheid met Schoolnet een eerste internetformule specifiek voor het onderwijs. Omdat het belang van ICT in het onderwijs steeds groeit en de vorige formule verouderd was, sloot het Departement Onderwijs een nieuwe raamovereenkomst af, exclusief met Telenet. Hierdoor kunnen scholen genieten van betaalbare internetformules met hoge snelheden.

Geen zorgen meer over uw internetsnelheid

U wil uw studenten toch liefst moderne en interactieve lesmethodes laten gebruiken? Het gebruik van laptops en tablets tijdens de lessen zijn ons niet meer vreemd. Maar het toenemend aantal apparaten die verbonden zijn met het (draadloze) internet zetten uw internetsnelheid en downloadlimiet onder druk. Met Schoolnet+ biedt Telenet onderwijsinstellingen een stabiele en betrouwbare internetverbinding die u anno 2017 nodig heeft:

  • Onbeperkt volume en gebruikers;
  • Keuze uit verschillende modulaire internetformules;
  • Beheer en ondersteuning door Telenet Business.

Bovendien betaalt u slechts ongeveer de helft dan vergelijkbare Telenet Business producten.

Meer dan alleen maar supersnel internet

Via Schoolnet+ kan iedere school zijn eigen oplossing op maat samenstellen. De ‘+’ in Schoolnet+ staat voor de 4 extra modules die u als klant kan toevoegen aan uw abonnement:

  • Krachtige wifi;
  • Een back-uplijn voor een gegarandeerde continuïteit;
  • Meerdere locaties veilig met elkaar verbinden tot één geïntegreerd netwerk;
  • 24/7 ondersteuning via een Service Level Agreement (SLA).

VanRoey.be als onderwijspartner Telenet

Schoolnet+ is een product van de Vlaamse Overheid en werd in samenwerking met Telenet tot stand gebracht. Hierdoor hoeft u zelf geen openbare aanbesteding te organiseren. Telenet heeft VanRoey.be aangesteld als hun onderwijspartner voor deze oplossing. Aarzel dus niet om onze experts hierover te contacteren.

Webinar 23 mei

Maak kennis met Schoolnet+
én geniet van voordelig, supersnel internet.

"Vlaamse
Telenet Business