Second Line Support Engineer M/V​

 

VanRoey.be Staffing, een onderdeel van de Van Roey ICT Group, is gespecialiseerd in de rekrutering van ICT Professionals. Bij ons kan je terecht als je je ICT-carrière een flinke duw in de rug wil geven. We bieden je een waaier van jobs en opdrachten aan bij talrijke bedrijven over heel Vlaanderen. Wij  luisteren naar je verwachtingen, geven je loopbaanadvies en stippelen samen je carrière uit. Je kan ervoor kiezen om via ons (verschillende) opdrachten uit te voeren bij onze klanten of we gaan voor jou op zoek naar een vaste interne positie bij een van onze klanten in jouw regio.

Voor een van onze klanten in de regio Turnhout, zoeken we momenteel een Support Engineer L2/L3. Is dit de job die jij zoekt?

Taakomschrijving

Als support engineer draai je mee op de interne IT-afdeling van onze klant. Je bent het interne aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde problemen en je lost de aan jou toegewezen tickets op. Je zorgt voor een correcte rapportering in de interne ticketing tool en geeft tendensen door aan je manager. Je zorgt voor een professionele dienstverlening en nauwkeurige afhandeling van je incidenten. Na een inwerkperiode kan je stilaan doorgroeien richting systeem- en/of netwerkbeheerder.

Je profiel

Je hebt bij voorkeur een bachelor ICT op zak, je hebt een drietal jaar ervaring als support engineer en je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Je hebt een stevige kennis van infrastructuur, zowel Wintel technologie als open source (Linux/Unix) en wil je graag verder verdiepen in open source technologie. Je hebt een degelijke kennis van virtuele omgevingen, AD, netwerken en telefonie. Je werkt goed in team, maar kan ook zelfstandig je taken afhandelen. Je bent flexibel ingesteld en bent bij voorkeur bereid occasioneel te reizen. Leergierigheid en een passie voor ICT zijn je op ’t lijf geschreven.

We bieden je

VanRoey.be Staffing biedt jou een boeiende job bij een brede waaier aan klanten. Ons intern HR team staat garant voor een persoonlijke opvolging, professionele coaching en reële opleidingskansen. We zorgen ervoor dat je samen met ons kan groeien en je talenten kan ontwikkelen en inzetten op een gepast project. Bij ons kom je terecht in een bedrijf met aandacht voor het individu. Uiteraard vullen we dat alles aan met een marktconform salaris, firmawagen en tal van andere extralegale voordelen.

Solliciteer Nu!

Uw naam*

Uw voornaam*

Uw e-mail*

GSM / Tel*

Voor welke functie(s) wenst u te solliciteren?*

Uw CV uploaden*

Geef hier op een heldere manier je motivatie voor je sollicitatie weer:

Waarom werken bij VanRoey.be?

Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen. Zin om te werken met fijne mensen, de nieuwste technologieën & topklanten? VanRoey.be is een boeiend en bloeiend groeibedrijf! Wil jij jouw tanden in technische materie zetten? Solliciteer dan vandaag nog en kom terecht in een leerrijke en boeiende omgeving.

Ben je gedreven en zoek je een vaste job of een freelance opdracht die je uitdaagt en waarin je jezelf kan ontwikkelen? We geven je carrière een flinke duw in de rug en bieden je een waaier van jobs en opdrachten bij talrijke klanten in jouw regio. Bij ons krijg je loopbaanadvies en ruime opleidingskansen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stippelen samen je carrière uit.

Bel ons gerust even op of stuur ons een bericht

Onze HR professionals staan voor u klaar

Inne Loos

Inne Loos

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Katrien Vanherck

Katrien Vanherck

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Kenny Van Eycken

Kenny Van Eycken

tel: +32 (0) 499 69 85 13