Bij de start van de zomer trokken onze security experts Roel Van Looy, Els Bleys, Stijn Mannaerts en Kevin Sas naar Cannes om deel te nemen aan de NSE EMEA Xperts Academy van Fortinet, hét walhalla voor cybersecurity techs. Dat de investeringen in bijscholing van VanRoey.be en het securityteam opbrengen, bleek toen de security-skills van de aanwezigen grondig getest werden. Onze vier Network Security Experts mochten allemaal het podium op!

Fortinet NSE EMEA Xperts Academy

Jaarlijks organiseert Fortinet de NSE EMEA Xperts Academy voor gecertifieerde Network Security Experts (NSE) uit de hele wereld. Een intensief, vierdaags event dat VanRoey.be, als Platinum Partner & Partner of Excellence, niet zomaar voorbij kon laten gaan.

Challenge accepted

Tijdens de workshops en challenges werden de deelnemers losgelaten in een security lab. Hier konden ze live ervaren hoe de nieuwste Fortinet features de nieuwste bedreigingen aanpakken. Onze security experts werden tijdens de challenge onderworpen aan diverse opdrachten zoals bijvoorbeeld het detecteren van bots binnen een netwerk, cyberaanvallen herkennen en lokaliseren… Dit alles binnen een bepaalde tijdspanne. Een race tegen de klok, maar met trots hebben ze het gewenste resultaat geboekt!

VanRoey.be | Fortinet Network Security Expert

Pat Van Roey, General Manager:

“Iedereen binnen VanRoey.be wordt gestimuleerd en krijgt de mogelijkheid om certificaten te behalen. Het is fijn om te zien dat ons security team tot het uiterste gaat. Alle vier werden op het podium geroepen in Cannes! Stijn Mannaerts (NSE 4 certified), Els Bleys (NSE 5 certified) en Roel Van Looy (NSE 6 certified) mochten de eerste prijs in ontvangst nemen. Kevin Sas, onze high security expert met een NSE 8 certificaat, pronkte op de tweede plaatst. Amper 4 personen in België kunnen zeggen dat ze NSE 8 certified zijn. Knap werk!”