Header Image overlay

Raamovereenkomst VanRoey.be en Smals

Security oplossingen voor Belgische overheidsinstanties

Sinds 2015 heeft VanRoey.be een raamcontract met vzw Smals voor de levering van o.a. Fortinet Security oplossingen aan overheidsinstellingen, de sociale zekerheid en gezondheidszorg. Teken je in, dan geniet je van het schaalvoordeel:

 Garantie op de béste marktprijzen van alle oplossingen die Fortinet aanbiedt
VanRoey.be is Fortinet Platinum partner met NSE8 certificaat
Hoogst gecertificeerde partner van de BeLux met +25 jaar ervaring
VanRoey.be: Fortinet EMEA Growth Partner of the year
Fortinet is marktleider in Unified Threat Management (UTM)

Smals Logo | VanRoey.be
Fortinet Expert Partner | VanRoey.be

Waarom
SMALS?

Smals begeleidt e-govprojecten en zorgt voor gebundelde aankoop van ICT-diensten. Instellingen die lid zijn van Smals of vzw e-Gov kunnen tegen dezelfde voorwaarden een bestelling plaatsen, zonder nood aan een aparte overheidsopdracht.

Waarom
Fortinet?

De kracht van Fortinet zit in het ecosysteem dat Fortinet heeft uitgebouwd, de 'FortiFabric' dat ook communiceert met andere merken. Het beveiligt je ganse netwerk van A tot Z terwijl je tegelijkertijd de infrastructuur vereenvoudigt.

Waarom
VanRoey.be?

We leveren security en andere ICT infrastructuur bij tal van overheidsdiensten en duizenden organisaties. Je kan op 30 jaar ervaring rekenen met het hoogste Fortinet partnership. Onze specialisten zijn dan ook maximaal gecertificeerd!

Fortinet Security Fabric

De grootste troef van Fortinet is ongetwijfeld de Fortinet Security Fabric. Om een eenvoudigere implementatie en betere samenwerking te bekomen, geeft Fortinet andere technologiepartners de mogelijkheid om hun producten en oplossingen in dit open platform te integreren.

Ondertussen nemen bijna alle grote hard- en softwarefabrikanten deel aan het programma. Eventuele gevaren worden op deze manier sneller ontdekt en voorkomen.

Als beheerder beschik je over één beveiligingsplatform waar alle apparaten eenvoudig en overzichtelijk te beheren zijn.

Fortinet FortiFabric (donker)

Fortinet-partner van het eerste uur

Het team van Fortinet Certified Network Security Professionals van VanRoey.be introduceerde het laatste decennium heel wat Fortinet-oplossingen in België. Zo realiseerden VanRoey.be prachtige projecten bij o.a. Schoenen Torfs, Van Lanschot Bankiers, ziekenhuizen, scholen en universiteiten...

Dit raamcontract met Smals is een erkenning van de cybersecurity & Fortinet knowhow die VanRoey.be de laatste 15 jaar opbouwde. VanRoey.be versterkt hiermee haar positie als strategische security & ICT-partner van Belgische ondernemingen, overheden, scholen en zorginstellingen.

Contacteer ons voor meer info of een gesprek

ICT-hofleverancier voor de overheid

Smals begeleidt e-governmentprocten en zorgt voor de gebundelde aankoop van ICT-diensten voor overheidsinstellingen, voornamelijk in de sociale zekerheid en gezondheidszorg. Het bundelen van aankopen in een zogenaamde ‘opdrachtencentrale’ zorgt voor aantrekkelijke, marktconforme prijzen met een minimum aan administratieve overlast voor de overheid en de private sector. Smals zorgt ook voor software-ontwikkeling, infrastructuurbeheer en detachering en staat al ruim 75 jaar mee aan de spits van e-government in België.

Smals ondersteunt en begeleidt de instellingen op hun vragen rond informatiebeheer zodat zij aan personeel en gebruikers een effectieve en efficiënte dienstverlening kunnen verstrekken.

“Samen ICT-behoeften realiseren door beheer te optimaliseren en te besparen”

De gezamenlijke aankoop van hardware, software en ICT-diensten zijn een belangrijk onderdeel van de werking van Smals. De organisatie kwalificeert zich hierbij, net als de aangesloten instellingen, als aanbestedende overheid. De overheidsopdrachtenwetgeving is dus van toepassing wanneer Smals beroep doet op de private ICT-markt.

Daartoe wil Smals

 • De beste kwaliteit-prijsverhouding en transparantie garanderen aan haar leden.
 • Vernieuwende ideeën naar klanten/leden brengen en realiseren.
 • Een stabiele partner zijn voor bestaande en nieuwe toepassingen.
 • Optimale kwaliteit nastreven, in overeenstemming met de engagementen die aangegaan worden tegenover haar klanten/leden, binnen de toegekende termijnen, en tegen de beste prijzen op de markt.
 • Proactief diensten aanbieden die perfect inspelen op behoeften van haar leden.
 • Uitblinken in realiseren van gemeenschappelijke diensten en integratie diensten tussen haar leden.

Optioneel: Daily Health Check!

Met deze dienst zullen onze gecertificeerde experts dagelijks inloggen op de door ons ondersteunde security oplossingen. Ze kijken na of alles probleemloos werkt en/of er bepaalde zaken dienen aangepast te worden. Je ontvangt een dagelijkse rapportage en geniet een extra veilige omgeving!

Fortifabric

Brede identificatie en bescherming van de totale digitale aanvalsoppervlakte

Geïntegreerde detectie van de meest geavanceerde bedreigingen

Automatische reactie op dreiging en continue vertrouwensbeoordeling

Fortigate

Dankzij de next-generation firewalls is Fortinet uitgegroeid tot marktleider in netwerksecurity. Een klassieke firewall kijkt enkel op poortniveau om in te schatten of data toegelaten is of niet. Een FortiGate werkt gelaagd, waardoor inkomende verkeer uitgebreid geanalyseerd wordt voor het te blokkeren of toe te laten.
1 of 9

FortiSIEM

FortiSIEM brengt jouw volledige bedrijfsnetwerk in kaart en reikt je de juiste tools aan om dit actief te monitoren. Dankzij logbestanden en beschikbare analyses voorkomen we problemen vroegtijdig.

2 of 9

FortiCASB

Fortinet heeft met FortiCASB (Cloud Access Security Broker) haar Security Fabric uitgebreid met een oplossing die optimaal beveiliging en overzicht voor complete SaaS-omgevingen biedt. Implementatie op platformen zoals Office 365, Dropbox, SalesForce en Google Drive zijn allen mogelijk.
3 of 9

FortiAnalyzer

Logbestanden van FortiClient, FortiGate en FortiMail worden met FortiAnalyzer gecentraliseerd in één overzichtelijk dashboard. Het verzamelen van deze gegevens resulteert in meer dan 300 aanpasbare rapporten voor een optimale werking en beveiliging van jouw netwerk.

4 of 9

FortiMail

Gemiddeld 75% van al het e-mailverkeer is spam. Om schadelijke content te blokkeren en gebruikers een overvloed aan onnodige mails te besparen, is een antispamfilter onontbeerlijk. FortiMail is door zijn samenhang met het ganse ecosysteem, de ideale oplossing.
5 of 9

FortiSandbox

FortiSandbox is het hart van Fortinet’s Advanced Threat Protection (ATP) oplossing. Verdachte documenten of e-mails worden tegengehouden tot na analyse blijkt dat de inhoud onschadelijk is.
6 of 9

FortiTelemetry

Zonder Network Access Control (NAC) heb je als beheerder geen controle op de met kabel geconnecteerde toestellen. Met FortiTelemetry kan je, ongeacht het merk van switchen, in combinatie met een FortiGate een bedrijfspolicy uitrollen.

7 of 9

FortiClient EMS

Met FortiClient Enterprise Management Server (EMS) beschik je over één console om al jouw clients, ongeacht het besturingssysteem of ongeacht hun locatie, te gaan managen. Dankzij de koppeling met jouw Active Directory rol je endpoint security uit als kinderspel.

8 of 9

FortiAuthenticator

Hoe sterk jouw wachtwoorden ook zijn, de enige manier om misbruik van jouw logingegevens te voorkomen is door middel van multifactor authentication. FortiAuthenticator gecombineerd met een FortiToken zorgt voor een ijzersterke bescherming van jouw bedrijfsdata.

9 of 9

Firewalls

Leider in het ‘magic quadrant’ van Gartner sinds 2008. Hun zelf ontwikkelde processoren (ASIC-technologie) maakt dat Fortinet steeds de hoogste snelheden in de markt haalt.

FortiGate

 • Vervangt o.a. Juniper, Checkpoint, Palo Alto, Barracuda, Sophos…
 • Proxy-oplossingen als bluecoat/websense…

Client Protection

Fortinet biedt de hoogst ontwikkelde antivirus- en malwarebeveiliging. De policies die je afdwingt op kantoor reiken tot op gebruik op externe locaties.

FortiClient + Fortimail

 • Vervangt o.a. Symantec, Mcafee, Trendmicro …
 • Vervangt o.a. Cisco Ironport, Barracuda …

Access Points

De sterkste beveiliging voor uw draadloze netwerk met FortiAP. Deze Fortigate fungeert als wireless controller op uw firewall. AC-technologie garandeert maximale performantie.

FortiAP

 • Vervangt o.a. HP, Cisco, Aruba, Aerohive, Ruckus …

Uniform Beheer

Met de FortiManager behoud je het overzicht over het ecosysteem van Fortinet: Één uniform veiligheidsbeleid voor alle toestellen vanaf één console. Eenvoud troef.

FortiManager

Reverse Proxy

Ook voor beveiliging van websites heeft Fortinet de nodige apparatuur: De FortiWeb en Forti-ADC bieden waar voor je geld: met een minimum aan budget krijg je een sterke beveiliging.

FortiWeb + Forti-ADC

DDOS Bescherming

Voor grote publieke websites is het een absolute must om zich met de FortiDDOS appliance voor Dynamic IP aanvallen af te schermen.

FortiDDOS

 • Vervangt o.a. Arbor

Multifactor Authentication

Het wachtwoord is dood. Complexe wachtwoorden zijn niet eenvoudig af te dwingen. Met een token krijgen de systemen eenvoudig een aanzienlijk sterkere beveiliging.

FortiToken

 • Vervangt o.a. RSA en Vasco

Sandboxing

Sommige bedreigingen worden nog niet herkend door firewalls of antivirussoftware. Sandbox-toestellen laten nieuwe bedreigingen los in een afgesloten, gecontroleerde omgeving.

FortiSandbox

 • Vervangt o.a. Fire Eye

Rapportage

De FortiAnalyzer appliance logt, analyseert, visualiseert en rapporteert bedreigingen en gebruikersgedrag op het netwerk. Met extreem lange retentieperiode!

FortiAnalyzer

 • Vervangt o.a. Syslog
Welke cybersecurity maatregelen neemt jouw organisatie? Deze checklist van maar liefst 154 CIS Controls is een ideale houvast voor elke CIO.

Gerelateerde info

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Meer weten?

Onze gecertificeerde experts beantwoorden graag je vragen.

btw nr.*

Onze Oplossingen

ESG

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!