Overlay | VanRoey.be

SmartStart

kant-en-klare en toegankelijke ICT pakketten, op maat van de kmo met minder dan 15 medewerkers

Je staat voor dezelfde uitdagingen als grote organisaties, toch ken je niet de luxe van een eigen IT’er. Hoe garandeer je:

Continuïteit van jouw organisatie en haar werking
Beschikbaarheid en beveiliging van jouw kritische bedrijfsdata
Een aantrekkelijke werkomgeving met moderne tools voor je team?

Wij beheren uw IT en zorgen voor continuïteit en beveiliging

Zorg dat je PC’s en medewerkers optimaal werken door onderhoud, updates, back-up, beveiliging en zoveel meer aan ons toe te vertrouwen.

Essentiële beveiliging in een digitale wereld

KMO’s zijn het ideale doelwit voor hackers. Ze weten dat er genoeg te rapen valt en dat investeringen in security laag zijn tegenover de grote bedrijven. Laat je dus niet vangen!

Migreer server applicaties naar de cloud

Vermijd de dure aankoop (of upgrade) van een server, vermijd het onderhoud en beheer. Wij maken het je gemakkelijk en bieden de apps die je nodig heeft in de cloud aan.

VanRoey.be heeft +25 Jaar ervaring in duizenden extreem diverse omgevingen. Die kennis komt nu goed van pas in jouw omgeving. Dankzij onze maximale partnerships met talloze certificaten kunnen we garanderen dat ons advies steeds gefundeerd en beredeneerd is.

Verzekert optimale werking, zowel van je PC’s als van je personeel. Wij beheren je IT en de beveiliging van bedrijfsdata. Zo kan jij je zorgeloos focussen op de groei van je zaak.

Worden PC’s zwaar belast? Hoe is het geheugenbeheer? Is alle software veilig, gepatcht en up to date? Lopen back-ups correct? Zijn alle licenties in orde…? Is bedrijfsdata voldoende beveiligd? Maak je hier geen zorgen meer om, dat doen wij.

Als het toch eens zou mislopen staan wij voor je klaar. Je wil er altijd op kunnen vertrouwen dat jij en je medewerkers altijd en overal productief kunnen zijn. Ook wanneer je IT’er ziek of op vakantie is. Want storing betekent technische werkloosheid.

Basic

Proactive desktop management

16 10
per gebruiker/maand
 • Antivirus
 • Patch Management
 • Kwartaalrapport ICT omgeving

Standard

Proactive desktop management + Workstation Back-up

35 40
per gebruiker/maand
 • Antivirus
 • Patch Management
 • Kwartaalrapport ICT omgeving
 • Workstation Back-up (100GB)

Secure

Proactive desktop management + Workstation Back-up + Security

52 90
per gebruiker/maand
 • Antivirus
 • Patch Management
 • Kwartaalrapport ICT omgeving
 • Workstation Back-up (100GB)​
 • Microsoft 365
  • Office 365 Business Standard
   (voor 5 toestellen!)
  • Windows 10 Pro (+ InTune)
  • Advanced Threat Protection
  • 1TB OneDrive opslag
  • Device Management
 • Optie: Service Level Agreement
  • Optie 10/5 (kantooruren)
  • Optie 24/7
   Zo word je gegarandeerd snel geholpen!

*Excl. eenmalige installatiekost van €41 per toestel. Back-up beperkt tot 100GB (compressed). SmartStart Care is enkel mogelijk binnen Windows omgevingen. Onder voorbehoud van prijswijzigingen

Een doordachte combinatie van oplossingen die als basis securitysysteem dient

Hopelijk heb je geen ervaring met ransomware die je bestanden ‘gijzelt’ door ze te versleutelen? Eens geïnfecteerd is het een kwestie van zakendoen met criminelen (en hopen op hun goodwill) óf afscheid nemen van al je bestanden.

De gevolgen zijn nefast. Maar hoe bescherm je jezelf best tegen hackers, phishing, virussen, cryptolockers, spyware en andere risico’s die vanuit verschillende hoeken op je onderneming afkomen? Enkel antivirus is niet genoeg…

Firewall

Zorgt dat onveilige netwerkpoorten en -toegang afgesloten wordt en ongewenste websites niet meer geladen kunnen worden.

Antispam

Gezien veel malware en phishing via mail binnenkomt is een strenge, maar correcte filter een absolute must.

Antivirus

Voorkom dat gevaarlijke programma’s en/of bestanden op de PC kunnen bestaan of uitgevoerd worden

Sandboxing

Zijn er toch mails met bijlage die er door moeten komen, worden de bestanden eerst uitvoerig getest op virtuele omgevingen

ATP

Advanced Threat Protection controleert binnen Office 365 op: spoofing, phishing en malafide links of bestanden in mails, documenten en SharePoint!

Migreer je serverapplicatie(s) naar de cloud en geniet van vereenvoudigde ICT binnen de organisatie met een vaste, voorspelbare kost per gebruiker.

Awingu logo met partnership

Met SmartStart Cloud bieden we de applicatie(s) die je nodig hebt, in de cloud. De boekhoudsoftware, je klant- of orderbeheer… gewoon op aanvraag als ‘Software as a Service’. Van overal ter beschikking voor een zachte prijs per gebruiker.

Monitoring, back-up, beveiliging, remote-access… Wij regelen alles. Zo werk je in een betrouwbare omgeving met zeer hoge continuïteit. Doel: jij kunt je op uw zaak concentreren én bespaart tal van kosten

Zo kan jij die ene server binnen je organisatie uitwuiven of de investering vermijden. Inclusief het onderhoud, de upgrades, de mogelijke uitval, de licenties, het stroomverbruik en lawaai, noodstroomvoorziening…

Overal toegang

tot uw applicatie(s) via browser dankzij Awingu technologie

Voorspelbare prijs

vast, per maand, per gebruiker. Geen verrassingen.

Volledige desktop

beschikbaar in de cloud (Optie thin clients)

Zeer Veilig (GDPR)

Antivirus voorzien & End-to-end encryptie

Automatische Back-up

Off-site en volledig automatisch voorzien

Managed server

Inclusief monitoring en patch-management

Welke applicaties wil jij naar de cloud verschuiven? Hoeveel wil je besparen? Al vanaf 5 gebruikers kan SmartStart Cloud een significante daling in prijs betekenen!

Meer weten over onze Smartstart oplossingen?

btw nr.*

Één formule specifiek voor kleine ondernemingen waarbij we veiligheid en continuïteit verzekeren door proactief risico’s te vermijden. Terwijl wordt jij ontzorgd.

Ook Interessant

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen