Washington DC, 13 juli 2017

VanRoey.be is Microsoft Gold partner (logo)Tijdens Microsoft Inpire (het vroegere World Partner Conference) in Washington DC, won VanRoey.be de SMB Partner of The Year Award 2017. Hiermee worden we door Microsoft Belux wederom erkend voor onze opvallende groeicijfers, vooral in Cloud (Cloud Licensing en Azure), tijdens het zonet afgelopen Fiscal Year van Microsoft. Naast deze groeicijfers werden ook onze uitgesproken en trouwe keuze voor de volledige Microsoft oplossingen vermeld, onze investeringen in bedrijven als Logiqstar en Sirvo (beide ISV’s, bedrijven die hun oplossingen bouwen op Microsoft Technologie als Dynamics 365, SharePoint en Azure) en onze inspanningen op het vlak van digitale marketing.

Het was een boeiende MS Inspire, waar Microsoft en Microsoft Belux in het bijzonder opvallende groeicijfers voorstelde. Met algemene groeicijfers rond de 25% en 15% in het KMO segment, behoort België tot de top presteerders binnen MS Western Europe.

Pat Van Roey:VanRoey.be is enorm fier hiertoe bijgedragen te hebben en trots op de erkenning hiervoor door Microsoft. Ik wil hier graag onze klanten uitdrukkelijk voor bedanken. Elke dag opnieuw krijgen we van hen het vertrouwen om hun groei te ondersteunen. Dat waarderen we enorm. We werden de afgelopen dagen geïnspireerd door de ambities en plannen van Microsoft. Veel goesting dus om samen met hen onze groei verder te zetten, zoals met het nieuwe Microsoft 365 dat in Washington DC voorgesteld werd. En tenslotte ook een heel grote dankjewel aan mijn team, ze hebben hier het afgelopen jaar heel hard voor gewerkt. Ze mogen een traktatie verwachten zodra ik terug in België ben.

Op de foto ziet u de delegatie die VanRoey.be vertegenwoordigde op MS Inpsire: in het midden General Manager Pat Van Roey, rechts van hem Jan Convents, Cloud en Licensing Specialist en links van hem Tine Horsten, Marketing Manager. Op de tweede foto ziet u tevens Michael Beal (CEO Microsoft BELUX) en Julie Van Riet, Partner General Development Cloud