SMB Sales M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing.
Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt.
Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Om de groei van dit team te ondersteunen zijn we op zoek naar een “SMB Sales” voor onze vestiging in Turnhout.

Taakomschrijving

Als SMB Sales ben je verantwoordelijk voor de verkoop van zowel IT-producten en diensten als Telenet-producten in ons belevingspunt in Turnhout. Je staat garant voor een klantvriendelijk onthaal, ontdekt de werkelijke behoeften van de klanten en geeft hen advies op maat. Je voert gesprekken met verschillende gesprekspartners, zowel particulieren als managers.. Je slaagt erin de verkoop af te ronden en klanten te binden  op lange termijn. Hiernaast noteer je bestellingen consequent in Dynamics NAV, volg je orders op en verzorg je de shop. Bestellingen aan de Telenet-balie noteer je ook in het systeem van Telenet zelf. Je rapporteert aan de SMB Sales Teamleader.

Je profiel

Je hebt reeds de eerste stappen in sales gezet of je voelt de drive om aan de echte sales te beginnen. Een goede kennis van IT  is een troef. Je beschikt over uitmuntende communicatievaardigheden en bent in staat om de meest uiteenlopende gesprekspartners op een professionele en mature manier te woord te staan. Je toont empathie, communiceert open, duidelijk en assertief. Op administratief vlak ben je een snelle en efficiënte werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die computervaardig is en zeer vlot overweg kan met Outlook, Excel en Word. Kennis van en ervaring met Navision is een grote plus. Uitbellen naar zowel potentiële als bestaande klanten ligt in jouw natuurlijke aard. Klantgerichtheid,  luistervaardigheid, accuraat werken, stressbestendigheid en gedrevenheid zijn je absolute troeven. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en daarnaast een goede kennis van het Engels.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een diepgaande opleiding , zeker ook van de technische materie, en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!