26 April - Sneak Peek

Volzet!

Dit event is reeds afgelopen

Word jij lid van het VanRoey.be Team?

Bezoek ons op 26 april en krijg een exclusieve kijk achter de schermen.
Welke carrièrestart spreekt jou het meest aan?

26 april
SneakPeek

Je staat aan het begin van je carrière. Spannend! Maar weet je al wat je precies wilt doen? Informatica en techniek is een zeer goede keuze, het zijn jobs die in deze digitaliserende wereld bestaansrecht en toekomst hebben. Bij VanRoey.be – onderdeel van de Van Roey ICT Group – zetten we dan ook 100% in op automatisering en vereenvoudiging waardoor onze klanten zich maximaal kunnen concentreren op hun werk. “Leave ‘IT’ to the experts” zeggen we wel eens. Ben jij zo’n expert? Wil je wel eens weten hoe ’t echt aanvoelt om bij ons te werken? Schrijf je dan zeker in voor onze SneakPeek op vrijdag 26 april.

Wat kan je bij ons die namiddag ervaren? Na een introductie door Karin Versmissen, onze HR Director, kies je uit 2 workshops die jou het meest interesseren. Wat kan een workshop zijn? Kennismaken met een applicatie en deze technisch in werking zien, de cybersecurity van een organisatie ontdekken, een meeting bijwonen over klanten, de werking van ons monitoring-systeem ontdekken, duiken in de wereld van herstellingen aan onze ‘de ServiceDesk’, … Je kan ook in gesprek gaan met Pat Van Roey (General Manager) of andere managers, teamleaders en medewerkers. Jouw loopbaan wacht op je, aan jou de keuze hoe je ze invult.

Je bent van harte welkom op 26 april aan de ingang van onze kantoren aan de Antwerpseweg 116h in Geel.

Locatie

VanRoey.be Antwerpseweg 116h, Geel

Agenda

  • 13u00 – Ontvangst met drankje
  • 13u30 – Van Roey ICT Group: een blik in de toekomst door Karin Versmissen, HR Director VanRoey.be
  • 14u00 – Workshop 1 (naar eigen keuze)
  • 14u30 – Pauze
  • 14u45 – Workshop 2 (naar eigen keuze)
  • 15u15 – Speeddate (Meet & Sign)
  • 15u45 – Foodtruck & IoT-bar (meer info)
    Maak kennis met onze collega’s of solliciteer én teken je contract.
  • 18u00 – Einde

Workshops

ServiceDesk

Bedrijven helpen met het herstellen en configureren van PC’s tablets en smartphones; Zoeken naar softwarefouten, virussen bestrijden…

Support

Telefonisch vanop afstand of ter plaatse bijstand leveren bij Server-, cloud-, back-up-… problemen bij organisaties.

Sales & Marketing

“Marketing is het nieuwe sales” horen we steeds vaker. Maar wat betekent dit? We geven je inzichten in het gebruik van onze website, social media, Google AdWords en nog veel meer!

Cybersecurity

We bekijken technisch en juridisch in hoeverre bedrijven zich vandaag (moeten) beveiligen. Ook nemen we de GDPR wetgeving onder de loep.

Office 365 & SharePoint

Ontdek alle uitdagingen, zowel technisch als functioneel, die bij hét samenwerkings- en documentbeheerplatform bij uitstek bovenkomen.

Dynamics 365

‘s Werelds bekendste ERP oplossing vergt heel wat kennis van zake. Spreek met onze experts en ontdek hoe we administratie vereenvoudigen

IoT: SenZYX/Patronus

Met een zelf ontwikkelde sensor met bijhorende app bestrijden we lagerugpijn. Kom de ontwikkelaars ontmoeten en vraag erop los.

IoT Challenge: we dare you

Internet Of Things wie kent het niet? Hèt buzzword onder techneuten, maar hoe werkt het in de praktijk… Ontdek het tijdens onze VanRoey.be IoT Challenge!

Krijg jij jouw IoT robotracer het snelst over de lijn? Neem deel aan de wedstrijd, creëer een slimme Azure IoT oplossing om je robot aan te sturen en ga naar huis met een leuke prijs. Schrijf je snel in.

Are you up to it?

Volzet!

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar