Zodra een onderneming Skype voor Bedrijven begint te gebruiken, wordt dit al snel het kloppende communicatiehart van de organisatie. Nu Skype voor Bedrijven eenvoudig aan uw telefooncentrale gekoppeld kan worden, zal dit alleen nog maar toenemen. Nog niet bekend met Skype voor Bedrijven? Verdiep u dan zeker eens in de voordelen van dit onderdeel van Office 365 via het artikel onderaan deze pagina.

Voor gebruikers van Skype voor Bedrijven blijft de vaste landlijn roet in het eten gooien. Omdat het tot op heden heel ingewikkeld was om telefooncentrales te koppelen met Skype, beperken gesprekken zich daarom tot collega’s of enkele ‘federated’ contacten via het platform. Om te bellen naar mensen buiten de firma grijpen  we nog steeds naar de GSM of de klassieke telefoon op het bureel… Vandaag verandert dit. AudioCodes komt met een eenvoudige module die de koppeling maakt tussen uw klassieke telefooncentrale en Skype voor Bedrijven. Het wordt mogelijk om vanaf ieder apparaat dat met het internet verbonden is (thuis, op het werk of zelfs in het buitenland) te bellen via de vertrouwde telefoonnummers van uw organisatie.

AudioCodes_Logo1AudioCodes koppelt zowel analoge lijn (PSTN), digitale lijn (ISDN) als VOIP (SIP) met Skype voor Bedrijven waardoor uw organisatie de huidige telefooncentrale dus niet hoeft te vervangen of verwijderen. Dit leent zich tot een ‘zachte migratie’ en zonder verplichtingen noch beperkingen waarbij u de nieuwe oplossing kunt gebruiken zonder het oude systeem onmiddellijk overboord te werpen.

Wat kan dit betekenen voor uw onderneming?

Ieder toestel dat met het internet verbonden is, wordt een lokale telefoon. U belt rechtstreeks vanuit de Skype Voor Bedrijven client/app;

U belt spotgoedkoop, eender waar ter wereld, omdat u belt via Wi-Fi of 4G via uw firma. Lokale tarieven gelden dus;

U geeft uw GSM nummer niet zomaar vrij aan de mensen waarmee u belt;

Het vertrouwen van uw klanten stijgt dankzij een regionaal nummer. De kans dat men opneemt stijgt;

Uw callcenter medewerkers kunnen vanaf nu ook eenvoudig van thuis uit verder werken;

Het doorschakelen van/naar collega’s of andere GSM nummers configureert u eenvoudig zelf.

VanRoey.be | Onebox Mediant

Uw ganse organisatie profiteert dankzij AudioCodes van alle features van Skype For Business Server zonder af te stappen van uw huidige telefooncentrale.

Bent u klaar om te besparen via een zachte migratie naar digitale telefonie?

Onze specialisten kunnen uw huidige situatie analyseren en de quick-wins identificeren. Het is een uitgesproken kans om de communicatie tussen uw medewerkers onderling én met uw klanten naar een hoger niveau te duwen.

Voor vragen en meer info kunt u steeds terecht bij business@vanroey.be of tel 014 470 605.

transparant, pngSkype voor Bedrijven, onderdeel van Office 365

Op vele werkplekken hangt er een soort taboe rond instant-messaging en videobellen: Leuk voor thuis en onder de vrienden maar op het werk houden wij het ‘zakelijk’. We pakken ons telefoontoestel -met draad- vast, tikken een nummer in, liefst nog met een extra getalletje ervoor om ‘naar buiten te bellen’, en de lijn gaat over… Want dàt is professioneel communiceren. Ja, dat was het in 2006.

Welkom in 2016

Hebt u ooit Skype, WhatsApp, Facebook Messenger of Hangouts gebruikt? Handig toch? Beeld u in dat u hetzelfde kunt met uw collega’s. Skype voor Bedrijven brengt alle voordelen van dit soort toepassingen beheerd en veilig binnen uw organisatie. Met een hoop nuttige extra’s!

In een notendop

Via het internet kunt u met uw contacten:

  • (groeps) Chatgesprekken voeren;
  • Onderling bestanden versturen;
  • In groep of onderling bellen en videoconferenties voeren;
  • Uw bureaublad delen/presenteren tijdens videoconferenties;
  • Een locatie of status opgeven, ook de out-of-office status bekijken van collega’s;
  • Een melding krijgen zodra uw collega weer beschikbaar is;
  • Skype-meetings organiseren met externe partijen. Met één klik zitten ze mee in de (video)conferentie of webinar met maarliefst 250 deelnemers! Ook telefonisch deelnemen kan;
  • (Nieuwe) collega’s sneller leren kennen via profielfoto’s;
  • Gesprekken of conferenties opnemen en chatarchieven doorzoeken;
  • nog veel, veel meer.

Skype voor Bedrijven werkt op Windows, Mac, Android, iOS, Windows Mobile… Dus u staat steeds in verbinding met al uw collega’s vanop eender welk apparaat. Werken uw partners, klanten of leveranciers ook met Skype voor Bedrijven? Dan kunt u vragen of u ook hen mag toevoegen aan uw vaste contacten, ook wel ‘Federation’ genoemd.

Een gepaste, geïntegreerde manier van samenwerken

Binnen VanRoey.be gebruiken we deze oplossing al enkele jaren. In de beginfase is het wat zoeken en blijven mensen uit gewoonte naar hun telefoon of GSM grijpen. Maar vandaag is dat helemaal anders.

Bellen is vandaag slechts één van de vele communicatiemogelijkheden die we bij VanRoey.be ter beschikking hebben. Een kort berichtje stoort minder en je kan je vragen bijstaan met illustraties of (realtime) screenshots. Wanneer we zien dat een contact in vergadering zit of zelfs een vakantiedag geniet kan je beter beslissen welke vorm van communicatie gepast is.

Doordat Skype voor Bedrijven deel uitmaakt van de Office 365 Suite, zit het diep geïntegreerd in alle toepassingen. U ziet overal uw collega’s verschijnen met een indicator of ze al dan niet online dan wel beschikbaar, afwezig, bezet of op vakantie zijn. Of het nu in Word, Outlook of SharePoint is, u kunt met één klik het digitale gesprek aangaan.

Meer weten over Skype Voor Bedrijven?

Lees meer en bekijk een schematisch overzicht op deze pagina

Als Microsoft Gold Partner helpen we u graag verder naar optimale communicatie.

Per mail of telefoon kunt u ons bereiken op business@vanroey.be of tel 014 470 605.

Skype voor Bedrijven | VanRoey.be