VanRoey.be Staffing

Uw HR-partner voor IT-professionals

Op zoek naar een allround of gespecialiseerd ICT-profiel om de toegevoegde waarde van uw IT-afdeling te vergroten? Dit terwijl u de headcount en de kosten onder controle houdt? VanRoey.be Staffing doet dit voor u.

Uw strategie realiseert u niet alleen met de juiste ICT-oplossingen. Ook de juiste mensen, met de juiste expertises, zijn cruciaal. ICT wordt elke dag complexer. Dit is niet uw core business. VanRoey.be Staffing zorgt ervoor dat je de juiste specialist krijgt.

Het team van VanRoey.be Staffing combineert doorgedreven technische ICT-expertise met jarenlange HR-ervaring. Wij hebben een groot netwerk van kandidaten en de kennis in huis om hen te screenen, te testen en te zorgen voor een perfecte match met uw organisatie, zowel qua technische expertise als soft skills.

We bieden u verschillende formules aan, voor opdrachten op middellange of lange termijn. We kunnen ad-hoc samenwerken of een structureel partnership aangaan. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

Ik zoek

Laad hier optioneel uw jobomschrijving op

De formule die hier het best bij aansluit is:

Uw gegevens

Formules

Hier begint uw zoektocht naar het juiste talent

Staffing

Staat u voor een complexe en langlopende IT opdracht en heeft u de juiste kennis en expertise niet in huis om dit project te realiseren? Denkt u aan outsourcing van uw IT department of een deel ervan? Heeft u een langdurig afwezige die u wenst te vervangen? Nood aan extra resources zonder impact op uw headcount?

Dan is Staffing de ideale formule voor uw organisatie. Wij zorgen voor de gepaste specialist voor uw opdracht of project. Wij stellen onze IT engineer voor een langere periode – vanaf minimum 3 maanden – ter beschikking. U geniet van zijn technische expertise, als HR specialist verzorgen wij de volledige opvolging.

Testimonials

Danny Lenders – ‎ICT & Business Analysis Manager bij Astra Sweets

“We werken nauw samen met VanRoey.be. Ze beheren onze IT infrastructuur. Medewerkers van VanRoey.be kwamen in het verleden 2 dagen per week ter plaatse om lokale ICT problemen op werkvloer op te lossen, maar de helpdesk zelf werd nog beheerd door iemand van Astra Sweets. Om deze persoon van het Astra ICT team de kans te geven zich verder te specialiseren, beslisten we iemand aan te trekken om de helpdesk vier dagen per week te bemannen. Het leek ons een logische stap om hiervoor in zee te gaan met VanRoey.be Staffing.”

“We hebben een eigen HR-afdeling, maar het aanwerven van IT’ers is toch een vak apart. Om de vakkennis goed te kunnen inschatten is relevante expertise en visie vereist. VanRoey.be Staffing combineert de 2 werelden: HR én IT. We kozen bewust voor de formule Staffing, waarbij de medewerker op de payroll van VanRoey.be staat. De functie ICT-helpdeskmedewerker bleek erg gevoelig te zijn voor verloop. Het is vaak een eerste job voor schoolverlaters. VanRoey.be Staffing zorgt ervoor dat onze helpdesk altijd bemand is, zodat wij ons hiervoor geen zorgen meer moeten maken.”

Gedurende het hele sollicitatieproces hebben we nauw samengewerkt met het team van VanRoey.be Staffing. Er werd zeer goed geluisterd naar onze verwachtingen. May was één van de sollicitanten en direct een schot in de roos! Ze had de nodige ervaring en beschikte over de nodige basiskennis van de merken waarvoor Astra Sweets gekozen heeft, zoals Vmware en Citrix. Voor ons is May ondertussen een waardevol lid van het ICT-team.”

May Geerts – ICT support medewerker bij Astra Sweets

“Ik kwam in contact met VanRoey.be toen ik stage deed bij Renotec in het kader van een herscholing. Na deze stage ging ik gericht op zoek naar een ICT-helpdeskfunctie, omdat dit mij erg aansprak: het biedt je een leuke mix aan van technische kennis en sociaal contact. Ik heb mensen in mijn omgeving nodig en ik help mensen graag uit de nood. Toen ik solliciteerde bij VanRoey.be was er niet meteen een relevante vacature, maar kort nadien werd ik zelf gecontacteerd door het VanRoey.be Staffing-team. Ik mocht gaan solliciteren bij Astra Sweets voor een helpdeskfunctie. Ik ben heel blij dat er een match was met dit Turnhoutse bedrijf!”

“De problemen die binnenkomen bij een helpdesk zijn zeer gevarieerd. Elke dag is er wel een nieuwe uitdaging. Omdat ik dagelijks met heel verschillende omgevingen en merken werk, blijft mijn ICT-kennis zeer divers. Via de helpdesk heb ik ook persoonlijk contact met de mensen. Net wat ik zocht. Ik haal echt voldoening uit mijn job en werk in een zeer aangename omgeving met een goeie sfeer en een goeie groep. Ik ben bij Astra Sweets met open armen ontvangen!”

Try & Hire

Heeft u wel zicht op het profiel dat u zoekt en wil u de optie openhouden de specialist op termijn vast aan te werven?

Dan is Try & Hire voor u de juiste formule.  Na een vooraf afgesproken termijn kan u de professional vast in dienst nemen.

Testimonials

Jan Versmissen – ICT Manager bij Smurfit Kappa

“Smurfit Kappa geeft er de voorkeur aan zoveel mogelijk ICT-activiteiten te concentreren bij 1 partij, ook het aantrekken van ICT-medewerkers. We werkten al samen met VanRoey.be voor een aantal andere projecten en dit heeft er toe geleid dat we ook voor het aantrekken van nieuwe ICT-medewerkers met VanRoey.be Staffing in zee gingen. Dat onze eigen HR-afdeling op een gelijkaardige manier werkt, maakte dat zij ook snel overtuigd waren van de meerwaarde van een samenwerking.”

“We hebben bewust gekozen voor de formule Try & Hire. We werken liefst met mensen die vast bij ons in dienst komen, maar wilden zelf niet meer op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Het Staffing-team van VanRoey.be heeft samen met ons de bestaande vacature voor System Engineer overlopen. Hierbij werd er niet enkel gekeken naar de technische vaardigheden. De kandidaat moest ook matchen met de cultuur van onze IT-afdeling én het bedrijf. Een heel grote troef van VanRoey.be Staffing is dat ze veel mensen uit onze streek voorstellen. We merkten in het verleden dat een te grote afstand voor woon-werkverkeer en het bijhorende fileleed een reden was om af te haken. Het proces is perfect verlopen. VanRoey.be Staffing stelde relevante kandidaten voor, was aanwezig bij elk gesprek en zorgde uiteindelijk voor de perfecte match; Jory is iemand met de juiste skills en attitudes. Een versterking van ons team!”

Jory Smeekens – System Engineer bij Smurfit Kappa

“Voor ik bij Smurfit Kappa startte, was ik consultant en werkte is als On Site Support Engineer voor heel veel verschillende bedrijven. Gaandeweg besefte ik dat ik meer iemand ben die gelukkiger wordt door voor één bedrijf te werken en dus ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Liefst ook een uitdaging dichter bij huis. Via Linkedin vernam ik dat VanRoey.be op zoek was naar een System Engineer. Ik was meteen geïnteresseerd, want ik had VanRoey.be al leren kennen tijdens mijn studietijd bij Thomas More.

VanRoey.be Staffing stelde mij de vacature bij Smurfit Kappa voor. Via de formule Try & Hire kreeg ik de mogelijkheid om eerst een soort van proefperiode te lopen bij Smurfit Kappa met de optie om later vast in dienst te komen. Dit was voor mij ideaal, op deze manier leer je een bedrijf kennen vooraleer je vast in dienst treedt. Dit is ook een van de redenen waarom ik het zou aanraden aan andere IT’ers die graag eerst hun werkomgeving leren kennen. Als er toch geen match is, dan kan je nog terugvallen op het team van VanRoey.be Staffing. Ze staan altijd voor je klaar en volgen alles persoonlijk op. Vanaf het eerste sollicitatiegesprek tot op vandaag, nu ik effectief aan de slag ben. Hun aanpak en opvolging is veel persoonlijker dan die van andere bedrijven waar ik mee samenwerkte. Een echte aanrader.”

“Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb. Bij Smurfit Kappa heb ik veel uitdagingen. Vandaag ben ik samen met een collega verantwoordelijk voor de support binnen het bedrijf. Hierdoor maak ik kennis met verschillende omgevingen en leer ik elke dag nieuwe dingen bij. Op termijn is het de bedoeling dat ik op verschillende projecten ingezet zal worden. Nog meer diversiteit dus. Ik voel me als een vis in het water bij Smurfit Kappa.”

Permanent Placement

U bent op zoek naar een collega om uw IT-dienst te versterken? U wil iemand die bewust kiest voor uw organisatie? Zelf  heeft u niet de tijd of de nodige IT-expertise in huis om de juiste kandidaat te vinden?

Dan biedt Permanent Placement voor u het gepast antwoord. Na een analyse stellen we met u een juiste profielomschrijving op, zoeken we het geschikte talent en verzorgen we het hele selectieproces. Na een positief gesprek gaat onze kandidaat bij u aan de slag.

Testimonials

Luc Pluys – ICT Manager bij Imas Van Genechten Biermans

“Wij zijn een familiebedrijf. We werken liever niet met externe consultants. Wanneer we iemand aanwerven, willen we dat deze persoon heel bewust kiest voor Imas en zich voor de volle 100% engageert voor ons bedrijf. Hij of zij moet Imas ‘ademen’. Daarnaast is ook de onafhankelijkheid van onze werknemers belangrijk. We willen niet dat er banden zijn met onze leveranciers.

Meestal werken we niet samen met third parties om onze vacatures in te vullen. We hebben zelf de skills om al onze sollicitanten te testen op hun relevante vakkennis. En die expertise is belangrijk voor ons. Maar ICT vormt hierop de uitzondering. Dit is niet onze core business, wel die van VanRoey.be. We hebben ervaren dat VanRoey.be Staffing het kaf van het koren scheidt. Ze gaan anders te werk dan selectiekantoren omdat ze ICT- én HR-kennis combineren. Er werd heel aandachtig geluisterd naar onze noden en dit resulteerde voor ons in de aanwerving van de perfecte kandidaat. Van Roey Staffing matcht het juiste talent aan de jobinhoud.”

Bart Heylen – Netwerk System Engineer bij Imas Van Genechten Biermans

“Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, klopte ik aan bij VanRoey.be. Er was een openstaande vacature, maar na een eerste gesprek bleek al snel dat er geen match was tussen mij en deze specifieke functie. Maar even later werd ik zelf gecontacteerd door VanRoey.be Staffing. Zij stelden mij een andere uitdaging voor. Eentje die wel op mijn lijf geschreven bleek te zijn. Een uitdagende job bij Imas. VanRoey.be wist waar mijn talenten liggen en naar welke jobinhoud ik op zoek was. Ze wisten ook dat ik op zoek was naar een job in mijn omgeving om lang woon-werkverkeer te vermijden. Ze hadden goed naar mij geluisterd. Zelf had ik de vacature van Imas niet opgemerkt.

Het sollicitatieproces verliep zeer vlot en gecoördineerd. VanRoey.be stelde mij voor aan Imas. Tijdens de gesprekken was er steeds iemand van hen aanwezig. Mijn verwachtingen werden meer dan ingelost door VanRoey.be Staffing. Ik kan IT’ers die een nieuwe uitdaging zoeken alleen maar aanraden om bij VanRoey.be op gesprek te gaan.”

“Dit was de nieuwe uitdaging waar ik naar op zoek was! Een vaste functie bij een mooi bedrijf in mijn regio. Ik werk liever voor één firma waar je iets kan opbouwen, dan ingezet te worden voor projecten bij verschillende ondernemingen. Ik houd ook van een gevarieerde job. Zo ben ik bij Imas in hoofdzaak verantwoordelijk voor de security van onze data, onderhoud van onze netwerken en alles omtrent telefonie. Hierdoor wordt mijn kennis steeds breder en bouw ik meerdere expertises op. Ik ben liever een allround IT’er dan een expert in één domein. Ik vind het heel fijn dat ik probleemoplossend mag werken. Ik draag elke dag mijn steentje bij tot een groot, ambitieus en internationaal familiebedrijf.”

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar