Allround ICT Engineer

Als Allround ICT Engineer werk je fysiek bij onze klant in Turnhout. Je bent verantwoordelijk voor de IT support van je collega’s, het installeren en configureren van alle hardware in de netwerkomgeving en het beheren van de systemen en de dagelijkse bedrijfstoepassingen. Hiernaast werk je project zelfstandig uit van A tot Z en rapporteer je aan de IT teamleader.

Continue Reading

ICT Service Engineer

Als ICT Service Engineer werk je fysiek bij ons klant in Hoboken. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van support aan eindgebruikers in een internationale context, streef je naar een feilloos systeembeheer en begeleid je netwerkgebruikers bij nieuwe en bestaande software.

Continue Reading

Commercieel Administratief Bediende

Als Commercieel Administratief Bediende ben je de interne spilfiguur binnen verschillende teams. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en de controle van commerciële documenten en neemt de verantwoordelijkheid in administratieve taken en projecten. Je neemt zelf contact op met klanten i.v.m. renewals, openstaande offertes en lopende zaken. Daarnaast ben je telefonisch het aanspreekpunt voor klanten voor allerlei informatie, vragen, bestellingen of klachten.

Continue Reading

Functioneel Consultant Digital Marketing

Als Functioneel Consultant ben je verantwoordelijk voor de analyse en oplevering van diverse projecten rond web & mobile en digitale marketing. Je wordt betrokken bij het pre-sales traject en lijnt samen met de accountmanager de behoeften van de klant af. Vervolgens giet je alles in een projectscope, die je weet te vertalen in onze oplossingen. Als je een “go” hebt voor het project, maak je de vertaalslag naar de technische consultants. Na de officiële kick-off van het project leg je het accent op de uitvoering en geef je regelmatig feedback over de stand van zaken naar de klant.

Continue Reading

Full Stack Web Developer M/V

Als Full Stack Web Developer ben je verantwoordelijk voor zowel de front-end als back-end development van de bestaande en nieuwe software. Samen met een Functional Consultant behartig je tal van diverse projecten en programmeer jij de gevraagde elementen binnen het gesteld kader van tijd en budget. Naast het opleveren van projecten, voer je ook optimalisaties door aan de bestaande systemen, sta je collega’s en klanten bij m.b.t. vragen en nazorg.

Continue Reading

Projectmanager Applicaties

Als Projectmanager Applications ben je verantwoordelijk voor de opvolging van diverse softwareprojecten, vanaf ontwerp tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing. Bij onverwachte problemen grijp je tijdig en correct in en ga je op zoek naar een geschikte oplossing. Je bent in staat om meerdere projecten te beheren (grote en kleine) en kan op een gestructureerde wijze het overzicht bewaren en met een strikte focus tot een goede oplevering te komen.

Continue Reading

System Engineer

Als system engineer word je ingeschakeld bij onze klanten in Kapelle-op-den-Bos om hen te ondersteunen met het dagelijkse beheer van hun ICT-infrastructuur. Je draait mee in het serverteam van onze klant als 3rd line engineer. Je lost mee technische problemen op en zorgt voor een proactieve monitoring van de systemen. Je beheert de updates en patches van allerlei platformen en voert upgrades uit waar nodig. Je doet verbetervoorstellen voor de klant en garandeert een correcte werking van de systemen. Je werkt ter plekke bij onze klant.

Continue Reading

Remote System Engineer

Als Remote System Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling en ben je verantwoordelijk voor het remote onderhoud en de herstelling van netwerken bij onze business klanten. Je staat in voor de dagdagelijks opvolging van geïntegreerde bedrijfsoplossingen. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem als specialist ter zake met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT-park.

Continue Reading

Grafisch Designer

Als gepassioneerd en veelzijdig Grafische Designer zet je jouw tanden in de meest uiteenlopende online projecten en werkt deze visueel en inhoudelijk creatief uit voor ons Office 365 / Azure team. Je zorgt ervoor dat de applicaties en sites die zij ontwerpen voor onze klanten een aantrekkelijk en creatief design krijgen en houdt hen up to date mbt nieuwe online tendensen. Je doet zelf voorstellen ter verbetering en werkt deze zelfstandig uit. Je werkt nauw samen met het O365 – team en rapporteert aan de Teamleader O365.

Continue Reading