Student Kassamedewerker M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Student Kassamedewerker” om ons VanRoey-team te versterken. Plaats tewerkstelling Turnhout. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze shop. Je begroet klanten met een glimlach en draagt door jouw enthousiasme bij aan een aangename sfeer. Je verwerkt de betalingen in ons Navision systeem, geeft correct wisselgeld terug en verstrekt het betalings- en garantiebewijs. Bij omruiling en/of inlevering van producten sta je garant voor de opmaak van een correcte creditnota/factuur. Gedurende het hele proces communiceer je op een professionele en correcte wijze met de klant.

Je profiel

Je bent flexibel ingesteld en bereid om op zaterdag te werken (ongeveer 2 à 3 zaterdagen per maand). Ook kan je in de zomervakantie ongeveer 3 weken werken.

Je weet je focus, controle én klantvriendelijkheid te behouden in zeer drukke omstandigheden.

Klantvriendelijkheid, een vlotte mondelinge communicatie en punctueel werken zijn je op het lijf geschreven. Je hebt een verzorgd voorkomen en laat een mature zelfzekere indruk achter bij anderen.

Je volgt een boekhoudkundige opleiding of je kan goed overweg met cijfers.

Indien je reeds ervaring hebt met Microsoft Dynamics (Navision) is dit een zeer groot pluspunt.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je de mogelijkheid om met de modernste tools te werken. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast studentencontract.

Solliciteer Nu!

Uw naam*

Uw voornaam*

Uw e-mail*

GSM / Tel*

Voor welke functie(s) wenst u te solliciteren?*

Uw CV uploaden*

Geef hier op een heldere manier je motivatie voor je sollicitatie weer:

Waarom werken bij VanRoey.be?

Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen. Zin om te werken met fijne mensen, de nieuwste technologieën & topklanten? VanRoey.be is een boeiend en bloeiend groeibedrijf! Wil jij jouw tanden in technische materie zetten? Solliciteer dan vandaag nog en kom terecht in een leerrijke en boeiende omgeving.

Ben je gedreven en zoek je een vaste job of een freelance opdracht die je uitdaagt en waarin je jezelf kan ontwikkelen? We geven je carrière een flinke duw in de rug en bieden je een waaier van jobs en opdrachten bij talrijke klanten in jouw regio. Bij ons krijg je loopbaanadvies en ruime opleidingskansen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stippelen samen je carrière uit.

Bel ons gerust even op of stuur ons een bericht

Onze HR professionals staan voor u klaar

Inne Loos

Inne Loos

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Katrien Vanherck

Katrien Vanherck

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Kenny Van Eycken

Kenny Van Eycken

tel: +32 (0) 499 69 85 13