STUDENT kassamedewerker M/V​

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen Turnhout, Geel en Mechelen. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group  uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België. Bij Webstore staan zowel klant als medewerker centraal. Er wordt werkelijk ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van elk teamlid. De klanten kunnen zowel fysiek in onze shops terecht voor persoonlijk advies alsook via onze gebruiksvriendelijke online webshop. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Student Kassamedewerker” voor onze vestiging te TURNHOUT om ons Webstore-team te versterken.

Taakomschrijving

Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze shop. Je begroet klanten met een glimlach en draagt door jouw enthousiasme bij aan een aangename sfeer. Je verwerkt de betalingen in ons Navision systeem, geeft correct wisselgeld terug en verstrekt het betalings- en garantiebewijs. Bij omruiling en/of inlevering van producten sta je garant voor de opmaak van een correcte creditnota/factuur. Gedurende het hele proces communiceer je op een professionele en correcte wijze met de klant.

Je profiel

Je bent flexibel ingesteld en bereid om op zaterdag te werken (ongeveer 2 à 3 zaterdagen per maand). Ook kan je in de zomervakantie ongeveer 3 weken werken.

Je weet je focus, controle én klantvriendelijkheid te behouden in zeer drukke omstandigheden.

Klantvriendelijkheid, een vlotte mondelinge communicatie en punctueel werken zijn je op het lijf geschreven. Je hebt een verzorgd voorkomen en laat een mature zelfzekere indruk achter bij anderen.

Je volgt een boekhoudkundige opleiding of je kan goed overweg met cijfers.

Indien je reeds ervaring hebt met Microsoft Dynamics (Navision) is dit een zeer groot pluspunt.

We bieden je

Webstore biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij Webstore de mogelijkheid om met de modernste tools te werken. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast studentencontract.

 

 

Solliciteer Nu!