Student Kassamedewerker M/V​

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Turnhout, Geel en Mechelen. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group  uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België. Als stichtend lid van de Qcom organisatie behoren we samen tot de Belgische top 3.

Bij Webstore wordt werkelijk ruimte gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en staan naast de klanten ook de medewerk­ers centraal. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlight met klinkende awards zoals “Onderneming van het jaar”, “Trends Gazellen” en met de “Prijs ondernemen” van VOKA. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en service na verkoop wordt bij ons werkelijk hoog in ’t vaandel gedragen. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “STUDENT kassamedewerker” om ons Webstore-team te versterken in onze vestiging te TURNHOUT.

Taakomschrijving

Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze shop. Je begroet klanten met een glimlach en draagt door jouw enthousiasme bij aan een aangename sfeer. Je verwerkt de betalingen in ons Navision systeem, geeft correct wisselgeld terug en verstrekt het betalings- en garantiebewijs. Bij omruiling en/of inlevering van producten sta je garant voor de opmaak van een correcte creditnota/factuur. Gedurende het hele proces communiceer je op een professionele en correcte wijze met de klant.

Je profiel

Je bent flexibel ingesteld en bereid om op zaterdag te werken (ongeveer 2 à 3 zaterdagen per maand). Ook kan je in de zomervakantie ongeveer 3 weken werken.

Je weet je focus, controle én klantvriendelijkheid te behouden in zeer drukke omstandigheden.

Klantvriendelijkheid, een vlotte mondelinge communicatie en punctueel werken zijn je op het lijf geschreven. Je hebt een verzorgd voorkomen en laat een mature zelfzekere indruk achter bij anderen.

Je volgt een boekhoudkundige opleiding of je kan goed overweg met cijfers.

Indien je reeds ervaring hebt met Microsoft Dynamics (Navision) is dit een zeer groot pluspunt.

We bieden je

Webstore biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij Webstore de mogelijkheid om met de modernste tools te werken. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast studentencontract.

Solliciteer Nu!