Student Service Desk Engineer (herstellingen) M/V​

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Geel, Mechelen en Turnhout. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group  uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België.
Bij Webstore staan zowel klant als medewerker centraal. Er  wordt werkelijk ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van elk teamlid.  De klanten kunnen zowel fysiek in onze shops terecht voor persoonlijk advies alsook via onze  gebruiksvriendelijke online webshop.  Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Student Service Desk Engineer” om ons Webstore-team te versterken in Turnhout.

Taakomschrijving

Als Student Service Desk Engineer ben je verantwoordelijke voor het onderhoud en herstellen van PC’s, smartphones en andere randapparatuur van onze klanten. Je werkt fysiek aan de balie in onze shop te Turnhout waar je klanten met technische vragen vriendelijk ontvangt. In functie van de behoefte van de klant, geef je hen het juiste advies en stel je een passende oplossing voor, rekening houdend met de belangen van het bedrijf. Je staat in voor een heldere documentatie van het geleverde werk alsook voor een tijdige en correcte facturatie van je prestaties. Je beheert je werkplek en je rapporteert aan de Service Desk Manager.

Je profiel

Goede kennis van IT door studies of interesse is een must.

Je hebt ervaring met herstellingen van laptops en andere IT devices.

Verder ben je vlot, communicatief en klantvriendelijk.

Je kan werken op zaterdagen doorheen het schooljaar (minimum 2 / maand) en in schoolvakanties.

Je spreekt vloeiend Nederlands en bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

We bieden je

Webstore biedt jou een boeiende studentenjob in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Je krijgt de mogelijkheid om met de modernste tools te werken.

Solliciteer Nu!