Student Telenet Adviseur M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing.
Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt.
Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Om de groei van dit team te ondersteunen zijn we op zoek naar een “Student Telenet Adviseur” voor onze vestiging in Turnhout.

Taakomschrijving

Als Telenet Adviseur ben jij, samen met je Telenet-collega’s, in onze shop verantwoordelijk voor de verkoop en volledige opvolging van alle Telenet-diensten zoals digitale TV, internet, vaste en mobiele telefonie.
Je werkt vanuit de Telenet-balie waar je garant staat voor een klantvriendelijk onthaal. Je luistert oprecht naar de klant en ontdekt zijn behoefte, je geeft hem het gepaste advies en sluit de deal. Je staat open voor up- en cross-selling en behandelt alle klachten snel én grondig. Bestellingen noteer je consequent in ons Navision systeem alsook in het eigen Telenet-systeem. Je draagt zorg voor de orde en netheid in jouw afdeling, wat ook betekent dat producten steeds aangevuld zijn en de actuele promoties geafficheerd zijn.

Je profiel

Basiskennis van bovenstaande producten (door studies of interesse) is een groot voordeel.
Je bent commercieel ingesteld.
Verder ben je vlot, communicatief en klantvriendelijk, ook onder extreme druk.
Je bent flexibel ingesteld en bent op zoek naar zaterdagwerk van 9u30 – 18u.  Ook in de zomervakantie kan je minimum 2 weken werken.
Je bent administratief sterk en computervaardig.
Je spreekt vloeiend Nederlands en bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

We bieden je

Een studentencontract op zaterdagen, kans om in de zomervakantie te werken onder studentenstatuut. Een job in een  jong dynamisch bedrijf waar plezier en werk perfect samen gaan. Als student heb je de mogelijkheid om  met de modernste tools te werken en je vakkennis permanent te upgraden.

Solliciteer Nu!