450 scholen ontdekten Bingel Raket

Met het oog op de toekomst en rekening houdende met de noden van leerlingen, lanceerde uitgeverij Van In eind november Bingel Raket. In vijf Vlaamse steden – Gent, Antwerpen, Mechelen, Hasselt en Kortrijk – werden scholen ondergedompeld in de digitale wereld van het onderwijs.

Tijdens deze lanceringsevenementen kregen ze de opportuniteit om kennis te maken met Bingel Raket. Dé app die Bingel naar de klaslokalen tovert en kinderen spelenderwijs leerstof aanreikt. Om deze transformatie te verwezenlijken doet uitgeverij Van In een beroep op onze expertise.

Vliegensvlug bingelen, ook in de klas

Tijdens ons onderwijsevent beaamde Pedro De Bruyckere de shift naar digitalisering in scholen. Hij haalde op een ludieke manier aan dat leerlingen geboren worden met een smartphone of tablet in de hand. Swipen, digitaal oefeningen maken… voor deze whizzkids is dit vanzelfsprekend. Door Bingel Raket te gebruiken in uw klaslokalen tilt u leren naar een hoger niveau. Taal-, reken- en spellingsoefeningen maken op een tablet zorgt er voor dat ze ‘spelenderwijs’ sneller begrijpen en leren. Hierdoor gaan ze de leerstof ook langer onthouden. En dit alles op hun eigen tempo.

Nog meer voordelen…

Niet enkel leerlingen hebben baat bij het gebruik van Bingel Raket in de klas. Ook voor leerkrachten is het een hulpmiddel bij uitstek. Als leerkracht kan u realtime van iedere leerling de gewenste data raadplegen. Het helpt u bij de inschatting van het leerproces van een klas of per leerling individueel. Zo weet u perfect wie er meer begeleiding nodig heeft en wie minder. Hou uw leerlingen bij de les en blijf ze triggeren met oefeningen op maat dankzij Bingel Raket.