Supportmanager

Sirvo is specialist in digitalisering van zorgadministratie en heeft één eenvoudige doelstelling: zorgverleners administratief ontlasten zodat ze meer tijd hebben voor hun cliënten. Dit doet Sirvo door alle informatie te digitaliseren, de versnipperde informatie in de voorzieningen te centraliseren en ze op het juiste moment, voor de juiste persoon toegankelijk te maken. Sirvo zorgt voor transparantie en is er voor iedereen in deze voorzieningen: cliënt, zorgverlener, administratieve medewerkers én ondersteunende diensten. De samenwerking met de Van Roey ICT Group moet Sirvo helpen om de geplande schaalvergroting en haar verdere groei te realiseren. Om deze groei te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een Technical Consultant .NET.

Taakomschrijving

Als Supportmanager bewaak je de uitrol van de verkochte projecten mbt timing en budget. Je neemt de lead en bent spilfiguur tussen de klant en de ontwikkelaars. Je staat letterlijk naast de klant, neemt hem bij de hand, belegt vergaderingen en zorgt voor een snelle terugkoppeling naar alle betrokken partijen. Je organiseert de software-installatie bij klanten, maakt gebruikers & profielen aan en helpt hen bij de ingebruikname van het pakket. Je begeleidt de klanten bij de uitrol, schrijft testscenario’s en gebruikershandleidingen en geeft trainingen.
Na oplevering ondersteun je hen bij vragen of problemen mbt de software. Je bent eerste aanspreekpunt voor klanten in alle domeinen en escaleert complexe problemen naar specialisten.

Profielomschrijving

Voor de invulling van deze functie zijn we op zoek naar iemand die een passie heeft voor klanten, goed kan luisteren en op de gestelde vragen snel terugkoppelt. Planmatig te werk gaan, prioriteiten stellen en probleemoplossend denken zijn jou op ’t lijf geschreven. Door jouw dynamische en interactieve aanpak ben jij de drijvende kracht in alles wat je onderneemt. Je hebt de gun-factor waardoor je anderen snel mee krijgt in je verhaal. Je beschikt over een doorgedreven kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint).  Kennis van projectmanagement en kennis van de zorgsector is een extra troef.

Wij bieden

Sirvo biedt jou een vaste boeiende job waar plezier en werk perfect samen gaan en waar ruimte is voor zelfontplooiing. Bij ons kan je met de modernste tools werken en geven we je de kans om je vakkennis te upgraden. Als je opstart krijg je degelijke begeleiding. Naast een aantrekkelijk renumeratiepakket met tal van extra-legale voordelen zoals een firmawagen bieden we je een boeiende en gevarieerde job in een leuke, jonge werkomgeving. We bieden je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te blijven innoveren.

Solliciteer Nu!

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar