System Engineer Cloud M/V​

Van Roey – Your Prof IT is een jong dynamisch ICT bedrijf met een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Geel en Turnhout. Van Roey – Your Prof IT is gespecialiseerd in het aanbieden van infrastructuuroplossingen naar bedrijven en professionals toe en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group uitgegroeid tot één van de grotere informatica specialisten in België. Als stichtend lid van de Qcom organisatie behoren we samen tot de Belgische top 3.Bij Van Roey – Your Prof IT wordt werkelijk ruimte gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en staan naast de klanten ook de medewerkers centraal. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlight met klinkende awards zoals “Onderneming van het jaar”, “Trends Gazellen” en met de “Prijs ondernemen” van VOKA. In 2012 werden we genomineerd voor “Excellente Onderneming” door VOKA en POM. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede service wordt bij ons werkelijk hoog in ’t vaandel gedragen. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “System Engineer Cloud” om ons Van Roey-team te versterken.

Taakomschrijving

Als System Engineer Cloud ben je verantwoordelijk voor de installatie en onderhoud van ICT infrastructuur en Cloud oplossingen voor B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, Fortinet, Symantec en HP. Oplossingen zoals Office 365 heb je voldoende onder de knie. Je werkt zoveel mogelijk remote en indien nodig bij de klant. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT oplossingen met een gezonde Cloud insteek. Je staat ook in voor de documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Business Manager.

Je profiel

Je kan reeds terugblikken op een relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer en cloudoplossingen.

Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren.

Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met ineressante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!