Teamleader Webstore Turnhout M/V​

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Geel en Turnhout. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren. Als onderdeel van de Van Roey ICT Group zijn we uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België.

Bij Webstore staan zowel klant als medewerker centraal. Er wordt werkelijk ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van elk teamlid. De klanten kunnen zowel fysiek in onze shops terecht voor persoonlijk advies alsook via onze gebruiksvriendelijke online webshop. Om de verdere uitbouw van ons filiaal in Turnhout te verzekeren zijn we op zoek naar een “Teamleader Webstore Turnhout” (m/v).

Taakomschrijving

Als Teamleader ben jij verantwoordelijk voor onze shop in Turnhout. Je rapporteert aan de overkoepelende shopmanager van Webstore en samen met hem werk je aan de verdere uitbouw van de winkel. Dit doe je op een gestructureerde manier, volgens de acties van het strategisch jaarplan, dat je samen met de shopmanager uitgewerkt hebt. Je bent de motivator van je team, coacht hen en bent voor hen het eerste aanspreekpunt.

Daarnaast sta je in voor de verkoop van het ruime productassortiment en het verlenen van professioneel advies aan onze klanten. Zo werk je samen met je team dagelijks samen aan de klantentevredenheid.

Je neemt commerciële initiatieven, en werkt deze volledig uit. Je zorgt voor procesoptimalisatie van de workflows en bent eindverantwoordelijke voor de opvolging van de klachten. In samenspraak met de shopmanager en de aankoopafdeling bespreek je voorstellen van leveranciers, zodat we onze klanten steeds de meest interessante producten kunnen bieden.

Je profiel

Je hebt minstens 2 jaar ervaring in het uitbouwen van een nieuwe shop en hebt daarin bewezen dat je zowel op commercieel vlak als op gebied van people management een initiatiefnemer met power bent!

Het behalen van targets is voor jou een extra trigger en dat weet je perfect te combineren met een sterke klantgerichtheid.

Je bent van nature uit enthousiast, goed georganiseerd en hebt een grote overtuigingskracht.

Het volgen van recente ICT ontwikkelingen in de consumer-markt is je passie.

Je bent bereid regelmatig op zaterdag te werken en staat open voor meetings of opleidingen buiten de werkuren.

Je bent in het bezit van rijbewijs B.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!