Functieomschrijving

Sirvo is specialist in digitalisering van zorgadministratie en heeft één eenvoudige doelstelling: zorgverleners administratief ontlasten zodat ze meer tijd hebben voor hun cliënten. Dit doet Sirvo door alle informatie te digitaliseren, de versnipperde informatie in de voorzieningen te centraliseren en ze op het juiste moment, voor de juiste persoon toegankelijk te maken. Sirvo zorgt voor transparantie en is er voor iedereen in deze voorzieningen: cliënt, zorgverlener, administratieve medewerkers én ondersteunende diensten. De samenwerking met de Van Roey ICT Group moet Sirvo helpen om de geplande schaalvergroting en haar verdere groei te realiseren. Om deze groei te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een Technical Consultant .NET.

Taakomschrijving

Als Technical Consultant .NET sta je in voor het technische luik van de back-end van de Sirvo-applicatie. Je krijgt je opdrachten van de functionele consultant en vertaalt deze naar een technische oplossing. Je leeft je helemaal in de processen van de klant en op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Je bent technisch verantwoordelijk voor het ontwerpen, het programmeren, testen en implementeren van alle back-endtoepassingen. Hiervoor overleg je met front-end developers, functionele consultants en de project manager.

Profielomschrijving

Voor de invulling van deze functie zijn we op zoek naar een teamplayer die een passie heeft voor .NET-ontwikkeling, goed kan luisteren en met de gestelde vragen prioriteiten stelt en er doelgericht mee aan de slag gaat. Je beschikt over een doorgedreven kennis van C#, Entity Framework, MVC, ASP.NET, CSS en HTML. Door jouw dynamische en interactieve aanpak ben jij de drijvende kracht in alles wat je onderneemt. Je hebt de gun-factor waardoor je anderen snel mee krijgt in je verhaal. Kennis van projectmanagement en kennis van de zorgsector is een extra troef.

Wij bieden

Sirvo biedt jou een vaste boeiende job waar plezier en werk perfect samen gaan en waar ruimte is voor zelfontplooiing. Bij ons kan je met de modernste tools werken en geven we je de kans om je vakkennis te upgraden. Als je opstart krijg je degelijke begeleiding. Naast een aantrekkelijk remuneratiepakket met tal van extra-legale voordelen zoals een firmawagen bieden we je een boeiende en gevarieerde job in een leuke, jonge werkomgeving. We bieden je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te blijven innoveren.

Solliciteer Nu!

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar