Technical Consultant M/V​

VanRoey.be Staffing, een onderdeel van de Van Roey ICT Group, is gespecialiseerd in de rekrutering van ICT Professionals. Bij ons kan je terecht als je je ICT-carrière een flinke duw in de rug wil geven. We bieden je een waaier van jobs en opdrachten aan bij talrijke bedrijven over heel Vlaanderen. Wij  luisteren naar je verwachtingen, geven je loopbaanadvies en stippelen samen je carrière uit. Je kan ervoor kiezen om via ons (verschillende) opdrachten uit te voeren bij onze klanten of we gaan voor jou op zoek naar een vaste interne positie bij een van onze klanten in jouw regio.

Momenteel zoeken we voor een van onze klanten in de regio Antwerpen een Technical Consultant om rechtstreeks in dienst te gaan.

Taakomschrijving

Als Technical Consultant zorg je ervoor dat de verschillende hardware installaties bij de klanten vlekkeloos verlopen. Je zorgt ervoor dat de technische ploeg efficiënt kant functioneren waardoor er een uitstekende service naar de klant geleverd kan worden.

Jouw taken:

 • Het aansturen van de technische installateurs
 • Het configureren en gebruiksklaar maken van de hardware bij klanten, waar nodig spring je ook bij bij de installatie zelf
 • Je staat garant voor een uitstekende dienstverlening naar de klant en adviseert hen waar nodig
 • Je staat voortdurend in contact met de projectleider en zorgt voor een vlotte communicatie
 • Je springt af en toe bij op internal support

Je profiel

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor diploma: Elektromechanica / Elektrotechniek / Elektronica-ICT of beschikt of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt een sterk technisch inzicht, bent leergierig en gedreven.
 • Ervaring in een gelijkaardige rol is een plus, maar geen must
 • Kwaliteit en service draag je hoog in het vaandel
 • Je bent proactief, matuur en kan zelfstandig werken
 • Je bent analytisch ingesteld en een vlotte communicator.
 • Je bent vlot Nederlandstalig en een goede kennis van Frans en Engels is een vereiste.

We bieden je

VanRoey.be Staffing biedt jou een boeiende job bij een groeiende speler in HR Software. Ons intern HR team staat garant voor een persoonlijke opvolging, professionele coaching en opvolging tijdens de hele sollicitatieprocedure. We verzorgen een grondig screening en zorgen dat je perfect voorbereid op gesprek kan gaan bij onze klant. Ook na je opstart houden we de vinger aan de pols en blijven we je opvolgen totdat je volledig up & running bent.

Solliciteer Nu!

Uw naam*

Uw voornaam*

Uw e-mail*

GSM / Tel*

Voor welke functie(s) wenst u te solliciteren?*

Uw CV uploaden*

Geef hier op een heldere manier je motivatie voor je sollicitatie weer:

Waarom werken bij VanRoey.be?

Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen. Zin om te werken met fijne mensen, de nieuwste technologieën & topklanten? VanRoey.be is een boeiend en bloeiend groeibedrijf! Wil jij jouw tanden in technische materie zetten? Solliciteer dan vandaag nog en kom terecht in een leerrijke en boeiende omgeving.

Ben je gedreven en zoek je een vaste job of een freelance opdracht die je uitdaagt en waarin je jezelf kan ontwikkelen? We geven je carrière een flinke duw in de rug en bieden je een waaier van jobs en opdrachten bij talrijke klanten in jouw regio. Bij ons krijg je loopbaanadvies en ruime opleidingskansen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stippelen samen je carrière uit.

Bel ons gerust even op of stuur ons een bericht

Onze HR professionals staan voor u klaar

Inne Loos

Inne Loos

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Katrien Vanherck

Katrien Vanherck

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Kenny Van Eycken

Kenny Van Eycken

tel: +32 (0) 499 69 85 13