Technisch Consultant .NET M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Technisch Consultant .NET” om ons VanRoey-team te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Technisch Consultant .NET sta je in voor het technische luik bij de implementatie van projecten bij onze klanten. Je krijgt je opdrachten van de Functionele Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft. Jouw taak begint als je een briefing hebt gekregen van de Functionele Consultant. Je leeft je helemaal in de processen van de klant in. Op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden.

Na de uitwerking sta je je collega’s en de klant bij voor alle vragen en voor de eerste nazorg.

Je profiel

Je hebt je opleiding Toegepaste Informatica (of gelijkaardige opleiding) succesvol beëindigd en hebt bij voorkeur 2 à 3 jaar ervaring met .NET. Je hebt een voorliefde voor bedrijfsautomatisatie en wenst je loopbaan verder uit te bouwen met het programmeren van ERP-oplossingen.

Je beschikt over een analytische geest en kan werken onder tijdsdruk.

Je kan je deelopdrachten zelfstandig tot een goed einde brengen en bent daarnaast bereid in een team te werken.

Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en organisatievermogen zijn op jouw lijf geschreven.

Een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige functie is een sterk pluspunt.

Je beschikt over rijbewijs B.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!