Technisch Consultant Odoo M/V

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Technisch Consultant Odoo” om ons VanRoey-team te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Technisch Consultant Odoo sta je in voor de technische programmatie binnen Odoo voor projecten van onze klanten. Je krijgt je opdrachten van de Functionele Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft. Jouw taak begint na deze briefing. Je leeft je helemaal in en programmeert de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de opdracht kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Na de implementatie geef je opleiding aan de gebruikers van onze klanten en sta je je collega’s en de klant bij voor alle vragen en voor de eerste nazorg.

Je profiel

Je hebt je opleiding Toegepaste Informatica (of gelijkaardige opleiding) succesvol beëindigd en hebt bij voorkeur reeds kennis gemaakt met Odoo. Je hebt een voorliefde voor bedrijfsautomatisatie en wenst je loopbaan verder uit te bouwen met het programmeren van Open Source ERP-oplossingen. Je beschikt over een goede kennis van XML en Python en met kennis van Linux / Ubuntu en Github sta je een streepje voor.

Je beschikt over een analytische geest en kan werken onder tijdsdruk. Je kan de opdrachten zelfstandig tot een goed einde brengen en bent daarnaast bereid in een team te werken. Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden, probleemoplossend denken en organisatievermogen zijn op jouw lijf geschreven.

Je beschikt over rijbewijs B.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!

Uw naam*

Uw voornaam*

Uw e-mail*

GSM / Tel*

Voor welke functie(s) wenst u te solliciteren?*

Uw CV uploaden*

Geef hier op een heldere manier je motivatie voor je sollicitatie weer: