Technisch Consultant Python M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing. Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt. Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Om de groei van dit team te ondersteunen zijn we op zoek naar een “Technisch Consultant Python” voor onze vestiging in Turnhout.

Taakomschrijving

Als Technisch Consultant sta je in voor de technische programmatie binnen Odoo voor projecten van onze klanten. Hiervoor kan je vooral terugvallen op jouw kennis en ervaring met Python. Je krijgt je opdrachten van de Functionele Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft. Jouw taak begint na deze briefing. Je leeft je helemaal in en programmeert de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de opdracht kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Na de implementatie geef je opleiding aan de gebruikers van onze klanten en sta je je collega’s en de klant bij voor alle vragen en voor de eerste nazorg.

Profiel

Je hebt je opleiding Toegepaste Informatica (of gelijkaardige opleiding) succesvol beëindigd en hebt bij voorkeur reeds kennis gemaakt met Python. Je kijkt er naar uit om je te verdiepen in de wereld van Odoo. Je hebt een voorliefde voor bedrijfsautomatisatie en wenst je loopbaan verder uit te bouwen met het programmeren van Open Source ERP-oplossingen. Je beschikt over een goede kennis van XML en Python. Met kennis van Linux / Ubuntu en Github sta je een streepje voor.

Je beschikt over een analytische geest en kan werken onder tijdsdruk. Je kan de opdrachten zelfstandig tot een goed einde brengen en bent daarnaast bereid in een team te werken. Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden, probleemoplossend denken en organisatievermogen zijn op jouw lijf geschreven.

Je beschikt over rijbewijs B.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!