Technisch Consultant SharePoint M/V​

Van Roey – Your Prof IT is een jong dynamisch ICT bedrijf met een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Geel en Turnhout. Van Roey – Your Prof IT is gespecialiseerd in het aanbieden van infrastructuuroplossingen naar bedrijven en professionals toe en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group uitgegroeid tot één van de grotere informatica specialisten in België. Als stichtend lid van de Qcom organisatie behoren we samen tot de Belgische top 3.Bij Van Roey – Your Prof IT wordt werkelijk ruimte gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en staan naast de klanten ook de medewerkers centraal. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlight met klinkende awards zoals “Onderneming van het jaar”, “Trends Gazellen” en met de “Prijs ondernemen” van VOKA. In 2012 werden we genomineerd voor “Excellente Onderneming” door VOKA en POM. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede service wordt bij ons werkelijk hoog in ’t vaandel gedragen. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Technisch Consultant SharePoint” om ons Van Roey-team te versterken.

Taakomschrijving

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft SharePoint bij onze klanten. Je krijgt je opdrachten van de Functional Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft door de werking van Microsoft SharePoint te schetsen. Jouw taak begint als je een briefing hebt gekregen van de Functional Consultant. Je leeft je helemaal in de processen van de klant in. Op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden.

Na de uitwerking sta je je collega’s en de klant bij voor alle vragen en voor de eerste nazorg. Je werkt deels op locatie bij de klant en deels van op kantoor. Op deze manier behartig je samen met de Functional Consultant tal van diverse opdrachten. Indien je interesse hebt om ook functionele consultancy te doen en naar klanten toe te gaan, kan dit zeker besproken worden.

Je profiel

Je hebt je opleiding Toegepaste Informatica (of gelijkaardige opleiding) succesvol beëindigd en hebt reeds kennis gemaakt met Microsoft SharePoint, waar je je verder in wil verdiepen. Je hebt een voorliefde voor bedrijfsautomatisatie en wenst je loopbaan verder uit te bouwen met het programmeren van content management-oplossingen. Je bent MS SharePoint gecertificeerd en/of bereid je bij te scholen en te certifiëren.

Je beschikt over een analytische geest en kan werken onder tijdsdruk.

Je kan je deelopdrachten zelfstandig tot een goed einde brengen en bent daarnaast bereid in een team te werken.

Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en organisatievermogen zijn op jouw lijf geschreven.

Een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige functie is een must.

Je beschikt over een rijbewijs B.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!