Technisch Consultant SharePoint M/V​

Van Roey – BAPPS is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Geel en Turnhout. Van Roey – BAPPS is gespecialiseerd in het aanbieden van business applicaties op maat voor bedrijven en professionals. Dit zowel op gebied van ERP, document management als website, online shops en mobile apps. Bij Van Roey – BAPPS wordt werkelijk ruimte gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en staan naast de klanten ook de medewerk­ers centraal. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Technical Consultant SharePoint ” om ons team te versterken.

Taakomschrijving

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft SharePoint bij onze klanten. Je krijgt je opdrachten van de Functional Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft door de werking van Microsoft SharePoint te schetsen. Jouw taak begint als je een briefing hebt gekregen van de Functional Consultant. Je leeft je helemaal in de processen van de klant in. Op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden.

Na de uitwerking sta je je collega’s en de klant bij voor alle vragen en voor de eerste nazorg. Je werkt deels op locatie bij de klant en deels van op kantoor. Op deze manier behartig je samen met de Functional Consultant tal van diverse opdrachten.

Je profiel

  • Je hebt je opleiding Toegepaste Informatica (of gelijkaardige opleiding) succesvol beëindigd en hebt reeds kennis gemaakt met Microsoft SharePoint, waar je je verder in wil verdiepen. Je hebt een voorliefde voor bedrijfsautomatisatie en wenst je loopbaan verder uit te bouwen met het programmeren van content management-oplossingen. Je bent MS SharePoint gecertificeerd en/of bereid je bij te scholen en te certifiëren
  • Je beschikt over een analytische geest en kan werken onder tijdsdruk.
  • Je kan je deelopdrachten zelfstandig tot een goed einde brengen en bent daarnaast bereid in een team te werken.
  • Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en organisatievermogen zijn op jouw lijf geschreven.
  • Een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige functie is een must.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

We bieden je

VanRoey – BAPPS biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Bij ons kan je zelf initiatieven lanceren en dit in een uitstekend presterende onderneming gericht op innovatie, kwaliteit, klant- en medewerkerstevredenheid. Als werknemer heb je bij VanRoey – BAPPS de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Mede door ons performance management krijg je bij VanRoey – BAPPS de kans je kennis dagelijks te verfijnen en jezelf te ontwikkelen waardoor doorgroeimogelijkheden bij ons geen loze woorden zijn. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extralegale voordelen en extra bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!