Telenet Commercieel Business Specialist M/V​

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Mechelen, Geel en Turnhout. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group  uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België.

Bij Webstore staan zowel klant als medewerker centraal. Er  wordt werkelijk ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van elk teamlid.  De klanten kunnen zowel fysiek in onze shops terecht voor persoonlijk advies alsook via onze  gebruiksvriendelijke online webshop.  Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Telenet Commercieel Business Specialist” om ons Webstore-team te versterken in Turnhout.

Taakomschrijving

Als Telenet Commercieel Business Specialist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Telenet-producten en diensten in ons servicepunt te Turnhout. Je legt hierbij de focus op business klanten en staat garant voor een professioneel en klantvriendelijk onthaal, gaat op zoek naar de wensen van de business klant en geeft hen advies op maat. Je slaagt erin om de verkoop af te ronden en de klanten aan Webstore – Telenet te binden. Je ontvangt ook de residentiële klanten op een professionele manier. Administratief verwerk je alles correct in onze systemen. Je rapporteert aan de teamleader van Webstore.

Je profiel

Je bent commercieel ingesteld en het behalen van targets geeft jou een extra uitdaging.
Je kan rekenen op enkele jaren relevante ervaring in de verkoop, ervaring met business klanten is hierin een grote troef.
IT-kennis is een plus, affiniteit met IT een must.
Verder ben je vlot, communicatief en klantvriendelijk.
Je bent een kei in relativeren en weet onder alle omstandigheden jouw enthousiasme te behouden.
Je bent flexibel ingesteld en staat open voor een wisselend uurrooster waaronder ook  zaterdagwerk en meetings of opleidingen buiten de werkuren.
Je spreekt vloeiend Nederlands en bent in het bezit van rijbewijs B.

We bieden je

Webstore biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij Webstore de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.  Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extralegale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!