• Regio

  • Ervaring

  • Expertise

  • Filter leegmaken

49 Vacatures gevonden


Internal Sales Manager

Als Internal Sales Manager ben je verantwoordelijk voor onze internal sales afdeling. Je werkt samen met jouw team aan de klantentevredenheid en het optrekken van rendabiliteit van je afdeling. Je motiveert jouw team om het beste uit zichzelf te halen, stuurt hen aan in de dagelijkse werking en staat hen bij zodat ze zichzelf verder ontplooien. Je bent hun eerste aanspreekpunt. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling en goede opvolging door de teamleden. Daarnaast ben je eindverantwoordelijke voor de klachtenbehandeling en sta je garant voor een vlotte verwerking van klachten. Verder zorg je voor procesoptimalisatie van de workflows en detecteer en formuleer je verbeteringsvoorstellen om de algemene werking te optimaliseren. Je rapporteert aan de Sales Director en werkt nauw samen met de accountmanagers, internal sales en customer care admins.


Back-end Developer

Als Back-End developer sta je in voor het technische luik bij de implementatie van verschillende oplossingen rond Azure en .Net voor onze klanten. Je krijgt je opdrachten van de Functional Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft aan jou zodat je hiermee aan de slag kant. Jouw taak begint als je een briefing hebt gekregen van de Functional Consultant. Je leeft je helemaal in de processen van de klant in. Op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden.

Na de uitwerking sta je je collega’s en de klant bij voor alle vragen en voor de eerste nazorg. Je werkt deels op locatie bij de klant en deels van op kantoor, zowel op kortere projecten als op langetermijnopdrachten . Op deze manier behartig je samen met de Functional Consultant tal van diverse projecten.


Front-end Developer

Als Front-End developer sta je in voor de ontwikkeling van de look & feel van onze applicaties. Je krijgt je opdrachten van de Functional Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft aan jou zodat je hiermee aan de slag kant. Jouw taak begint als je een briefing hebt gekregen van de Functional Consultant. Op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Indien je dit kan en wil, schakelen we jou ook graag in als Full-Stack developer, waar je ook mee kan werken aan de back-end development van onze applicaties.

Na de uitwerking sta je je collega’s en de klant bij voor alle vragen en voor de eerste nazorg. Je werkt deels op locatie bij de klant en deels van op kantoor, zowel op kortere projecten als op langetermijnopdrachten . Op deze manier behartig je samen met de Functional Consultant tal van diverse projecten.


Grafisch Designer

Als gepassioneerd en veelzijdig Grafische Designer zet je jouw tanden in de meest uiteenlopende online projecten en werkt deze visueel en inhoudelijk creatief uit voor ons Office 365 / Azure team. Je zorgt ervoor dat de applicaties en sites die zij ontwerpen voor onze klanten een aantrekkelijk en creatief design krijgen en houdt hen up to date mbt nieuwe online tendensen. Je doet zelf voorstellen ter verbetering en werkt deze zelfstandig uit. Je werkt nauw samen met het O365 – team en rapporteert aan de Teamleader O365.


Software Tester

Als Software Tester ben je verantwoordelijk voor het tijdig opsporen van fouten voordat de software bij onze klanten opgeleverd wordt. Je verzorgt technische, functionele en acceptatie tests. Je draagt als tester bij aan een optimaal development proces en garandeert een uitstekende kwaliteit van onze software. Je werkt mee aan de implementatie van methodes en technieken om het testen efficiënt te doen verlopen. Hiervoor volg je de tendensen op en doe je proactief voorstellen. Je werkt nauw samen met ons O365/ Azure team en rapporteert aan de teamleader van dit team.


Azure Technical Consultant

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van verschillende oplossingen rond Azure en Office 365 voor onze klanten. Je werkt zowel op korte projecten als langlopende opdrachten, deels op kantoor, deels bij onze klanten.


Commercieel Bediende

Als Commercieel bediende Telenet voor particulieren ben jij, samen met je Telenet-collega’s, in onze shop verantwoordelijk voor de verkoop en volledige opvolging van alle Telenet-diensten zoals digitale TV, internet, vaste en mobiele telefonie. Je werkt vanuit de Telenet-balie waar je garant staat voor een klantvriendelijk onthaal. Je luistert oprecht naar de klant en ontdekt zijn behoefte, je geeft hem het gepaste advies en sluit de deal. Je staat open voor up- en cross-selling en behandelt alle klachten snel én grondig. Bestellingen noteer je consequent in ons Navision systeem alsook in het eigen Telenet-systeem. Je draagt zorg voor de orde en netheid in jouw afdeling, wat ook betekent dat producten steeds aangevuld zijn en de actuele promoties geafficheerd zijn. Hiernaast focus je je op commerciële acties om klanten te overtuigen van de diensten en service van Telenet. Hierbij ga je proactief te werk en neem je initiatief om potentiële klanten te bereiken.


Projectassistent – Planner

Jouw job als projectassistent – planner is tweedelig:
1. Als Planner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van technische resources. Je volgt nadien deze planning op naar medewerkers en klanten toe. Bij wijzigingen stel je jezelf flexibel op en pas je de planning aan aan de hand van prioriteiten, agenda’s van onze technische resources etc. Hiernaast plan je de Managed Services contracten en serviceovereenkomsten in en volg je deze op. Je put deze resource planning in in Ms Dynamics NAV zodat je op eender welk moment een duidelijk overzicht hebt van alle technische resources en wie onder welk managed services traject valt.
2. Als Projectassistent ben je verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van onze projecten. Dit houdt o.a. in: opvolgen leveringsdata hardware en licenties voor de lopende projecten, inplannen resources, projectadministratie, uitsturen en opvolgen van tevredenheidsenquêtes.
Je rapporteert aan de Operations Supervisor.


Microsoft Solution Architect

Als Microsoft Solution Architect ben je SPOC naar onze business-klanten toe. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de presales. Anderzijds verleen je als specialist ter zake ondersteuning naar Accountmanagers bij Microsoft-opportuniteiten. Je vertrekt vanuit een analyse waarbij je de behoeften van de potentiële klant duidelijk in kaart brengt. Vervolgens werk je verbeteringsmogelijkheden uit op het vlak van kwaliteit, service en kostenreductie. Met dit als basis voor je offerte weet je de klant helemaal te overtuigen. Je rapporteert aan de Operations Manager.


Senior System Engineer

Als Senior System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, Fortinet,Veeam en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager.


Network Engineer

Als Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van het netwerk van onze klanten. Hiervoor ga je zowel proactief als reactief tewerk en lever je vlekkeloos nieuwe installaties en migraties op. Je werkt zowel op projecten rond switching als onze wireless oplossingen.


(Junior) Talent Acquisition Specialist

Als Talent Acquisition Specialist ben je mee verantwoordelijk voor de verdere groei van onze organisatie. Je verzorgt samen met je collega’s het volledige rekruteringsproces van diverse ICT-profielen.


HR Business Partner IT

Als HR Business Partner IT heb je een gevarieerd takenpakket en krijg je de kans om onze HR-afdeling en beleid mee uit te bouwen.


Sales Specialist Managed Print Services

Als Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot Managed Print Solutions. Door je kennisdeling en visie op gebied van printing en de bijhorende solutions zorg je ervoor dat je top-of mind bent bij potentiële klanten.


SharePoint Consultant/Trainer

Als functioneel consultant sta je in voor het functionele luik bij de implementatie van onze Microsoft bedrijfsoplossingen rond SharePoint. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen en staat garant voor een grondige opleiding van de eindgebruikers na de implementatie.


System Engineer O365

Als System Engineer O365 verzorg je mee de IT-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder. Als System Engineer O365 installeer en configureer je alle Microsoft en O365-componenten van VanRoey.be en zijn klanten. Je werkt mee aan het design en presales van de infrastructuur voor alle Microsoft en O365-aspecten. Verder zorg je ervoor dat instructies, procedures en kennis up to date gehouden worden. Ook ben je verantwoordelijk voor een volledige documentatie van het geleverde werk en een tijdige en correcte facturatie van je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de Projectleider.


Functioneel Consultant Odoo

Als Functioneel Consultant Odoo ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de Odoo projecten van onze applications afdeling. Je krijgt je leads via een team van accountmanagers. Ze betrekken je sterk in in het pre-sales-traject en samen met de accountmanagers weet je de behoeften van de klant goed af te lijnen.


Sales Specialist Business Applications: Office 365 / SharePoint

Als Sales Specialist Business Applications ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot onze business applicaties: SharePoint/ Office 365. Door je kennisdeling en visie op gebied van applicaties zorg je ervoor dat je top-of mind bent bij potentiële klanten. Je voert actieve prospectie, weet het vertrouwen van de zaakvoerders te winnen door hen op business-niveau aan te spreken en zorgt voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt. Op basis hiervan werk je een optimalisatieplan uit waarin verbeteringsmogelijkheden op vlak van kwaliteit, service en kostenreductie naar voor komen. Dit plan dient als basis voor een heldere offerte die de klant helemaal overtuigt. Na de verkoop zorg je voor een vlotte implementatie bij de klant alsook voor de eerste nazorg. Je rapporteert aan de Sales Manager Business Solutions.


SMB Sales M/V

Als SMB Sales ben je verantwoordelijk voor de verkoop van IT-producten en -diensten in ons belevingspunt in Turnhout. Je staat garant voor een klantvriendelijk onthaal, ontdekt de werkelijke behoeften van de klanten en geeft hen advies op maat.


Consultant Web & Mobile

Als Consultant Web & Mobile Apps leer je eerst onze oplossingen kennen. Je werkt je via support bij bestaande klanten in om zo meer vertrouwd te raken met de portfolio en de interne werking. Je groeit door naar een functionele rol waarbij je analyse en oplevering van diverse web- en mobiele projecten onder je hoede neemt.


Front-End Developer

Voor onze klant in de regio Zaventem zijn we op zoek naar een front-end developer om rechtstreeks bij hen in dienst te gaan.


PHP Developer

Voor onze klant regio Zaventem zijn we op zoek naar een PHP Developer om rechtstreeks bij onze klant in dienst te gaan.


Security Engineer

Voor een langetermijnproject bij een van onze klanten in Brussel, zijn we op zoek naar een extra security engineer om ons team te versterken.


Second Line Support Engineer

Voor onze klant regio Turnhout, zoeken we nog een L2 support om rechtstreeks bij hen in dienst te gaan.


Technical Consultant

Voor onze klant regio Aartselaar zoeken we verschillende technical consultants om rechstreeks bij hen in diens te gaan.


Internal Support

Voor onze klant regio Aartselaar zoeken we een internal support om rechtstreeks bij hen in dienst te gaan.


System Engineer

Als system engineer word je ingeschakeld bij onze klanten om hen te ondersteunen met het dagelijkse beheer van hun ICT-infrastructuur. Je verzorgt technische installaties en configureert zowel hardware als software. Je lost meer technische problemen op en zorgt voor een proactieve monitoring van de systemen. Je beheert de updates en patches van allerlei platformen en voert upgrades uit waar nodig. Je doet verbetervoorstellen voor de klant en garandeert een correcte werking van de systemen. Je werkt ter plekke bij onze klant.


Support Engineer

Om ons staffing team te versterken, zijn we nog op zoek naar een support engineer.


On-site Engineer

Om ons staffing team te versterken, zijn we nog op zoek naar een on-site engineer.


Java Developer

Voor ons klant regio Turnhout zijn we op zoek naar een Java developer om rechstreeks bij hen in dienst te gaan.


Junior Accountmanager

Als Jr. Accountmanager Regio Turnhout ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand in de regio Zuiderkempen. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een ICT analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt. Op basis hiervan werk je samen met het pre-sales team een ICT optimalisatieplan uit waarin verbeteringsmogelijkheden op vlak van kwaliteit, service en kostenreductie naar voor komen.


Junior Accountmanager Regio Zuiderkempen M/V

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties.


Technical Consultant .NET

Als Technisch Consultant .NET sta je in voor het technische luik bij de implementatie en ontwikkeling van onze toepassingen.


Technisch Consultant SharePoint

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft SharePoint bij onze klanten.


Technisch Consultant MS Dynamics NAV

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics NAV voor onze klanten.


Business Consultant BI – ERP

Als Business Consultant ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de BI en ERP projecten van onze applications afdeling. Je staat in voor de analyse, de ontwikkeling en de integratie van specifieke oplossingen binnen deze domeinen.


Network Engineer

Om ons staffing team uit te breiden, zijn we nog op zoek naar extra network engineers.


Functioneel Consultant CRM

Als Functioneel Consultant CRM ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten van onze afdeling. Dit gaat over interne projecten zowel als projecten bij klanten.


System Engineer Unified Communications M/V

Als System Engineer UC ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor onze technische oplossingen op vlak van Unified Communications. Je hebt al relevante ervaring met het beheer en de implementatie van Lync/Skype for Business, Polycom en AudioCodes of gelijkaardige oplossingen.


Functioneel Consultant ERP

Als Functioneel Consultant ERP ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de ERP projecten van onze applications afdeling.


Remote System Engineer

Als Remote System Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling en ben je verantwoordelijk voor het remote onderhoud en de herstelling van netwerken bij onze business klanten.


Senior System Engineer

Als Senior System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Messaging, Applicaties, Storage en Security.


System Engineer Security

Als System Engineer Security verzorg je mee de IT-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder. Als System Engineer Security installeer en configureer je alle securitycomponenten van VanRoey.be en zijn klanten.


System Engineer Storage

Als System Engineer Storage verzorg je mee de IT-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder. Als System Engineer Storage installeer en configureer je alle storagecomponenten van VanRoey.be en zijn klanten.


Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties.


Accountmanager regio Zuiderkempen

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties.


Business Development Manager M/V

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een ICT analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt.


Senior Network Engineer M/V

Als Senior Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van netwerken. Hiervoor werk je zowel op projecten als op preventief onderhoud en herstellingen van bedrijfsoplossingen bij onze klanten.


Accountmanager M/V

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere uitbouw van je eigenklantenportefeuille, dit zowel door bewerking van bestaande relaties als prospectie. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een ICT analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt. Op basis hiervan werk je een ICT optimalisatieplan uit waarin verbeteringsmogelijkheden op vlak van kwaliteit, service en kostenreductie transparant naar voor komen.


Page 1 of 1