NieuwsVanRoey Vision

VanRoey.be bereikt de hoogste status bij HP

By 30 Oktober 2013 No Comments

Vanaf 1 november krijgt het ICT-bedrijf VanRoey.be uit Turnhout samen met Qcom het label van HP Platinum Partner. In de Belux zijn er slechts 7 partners die het voorrecht hebben dit label te dragen.

HP-Platinum-PartnerVanRoey.be heeft deze status bereikt door haar continue focus op de oplossingen van HP.
De voordelen voor de klanten van VanRoey.be zijn talrijk: dit label garandeert hen dat ze samenwerken met topspecialisten uit de sector.

Koen Van Loon, teamleader Document Solutions,: “We leggen onze focus dagelijks op het vertalen van de productkennis, die we hebben opgedaan doorheen de jaren, naar een oplossing op maat. Ieder bedrijf is anders en vraagt dus om een specifieke oplossing.”

De klanten bevestigen dit verhaal:
Philip Horemans van Dovre NV: “VanRoey.be heeft ons haar “Managed Printservices” voorgesteld. Dit is een oplossing die het printgebruik in kaart brengt en dit optimaliseert om te besparen. De gesprekken verliepen transparant en vlekkeloos. Hierna volgde een goede implementatie en opvolging. Ook bij vragen of problemen worden wij goed en snel te woord gestaan.”

Deze combinatie van productkennis en ervaring was voor HP de doorslaggevende factor om deze status toe te kennen aan haar Belgische Partner.

Als Platinum Partner is VanRoey.be HP Specialist voor Servers en storage, workstations, printers en plotters, Networking en Services.

VanRoey.be bestaat in 2013 20 jaar. In februari was VanRoey.be op de Channel Awards verkozen tot Best B2B Reseller of the year. Het bereiken van de Platinum-status is de kers op dit feestjaar, wat extra gevierd zal worden op het eindejaarsevent.