Nieuws

VanRoey.be CloudAgile Business Partner

By 22 Juli 2013 No Comments

VanRoey.be stapt als een van de eerste Belgische bedrijven (en het eerste in Antwerpen!) in het HP CloudAgile programma.

Pat Van Roey en Eric Van Bael, CEO HP BelgiumOp 26 juni zetten Patrick Van Roey, CEO van VanRoey.be en Eric Van Bael, CEO van HP, hun handtekening onder het HP CloudAgile programma. Deze samenwerking bewijst de voorsprong die het Kempische bedrijf VanRoey.be neemt op cloudgebied en de visie die het samen met HP wil uitdragen.

Het HP CloudAgile programma is een internationaal programma om lokale bedrijven de overstap te laten maken naar de Cloud. Hierbij kunnen ze genieten van de ervaring van de belangrijkste IT-speler op de markt (HP) gecombineerd met de knowhow en ervaring van lokale ICT-bedrijven zoals VanRoey.be.

De meeste bedrijven hebben al een eigen private cloud gerealiseerd, maar zijn op zoek naar een gemengde omgeving: een deel van hun informatie plaatsen ze om allerlei redenen liever buitenshuis. Het datacenter van VanRoey.be biedt hier de oplossing. Belgische bedrijven krijgen zo de zekerheid en garantie dat hun data binnen de landsgrenzen blijven en dat hun informatie zich veilig bij een Belgische cloudprovider bevindt.

HP-CloudAgile-Business-PartnerVanRoey.be biedt een pay-as-you- useplatform aan: bedrijven betalen enkel voor de resources die ze nodig hebben. Zo evolueert hun IT van een CAPEX- naar een OPEX-model: IT is beschikbaar voor een vast bedrag per maand.

VanRoey.be transformeert zo van klassieke systeemintegrator naar een toekomstbestendige adviseur die optreedt als cloudprovider voor lokale, Belgische bedrijven.

Leave a Reply