VanRoey.be neemt de B2B activiteiten van Aksioma over en opent een derde vestiging in Mechelen

Graag wensen we de klanten van Aksioma te verwelkomen op deze locatie. VanRoey.be zet hiermee haar opmars als strategische ICT-partner en –dienstverlener verder. Dit zijn belangrijke stappen in de groeistrategie van VanRoey.be en verstevigt haar positie in de regio Antwerpen-Mechelen-Brussel.

Pat Van Roey, stichter en General Manager VanRoey.be: “De laatste jaren maakte VanRoey.be een mooi groeitraject door. Dankzij onze continue investeringen in de expertise van onze mensen en in partnerships met innoverende topmerken, overtuigen we vandaag steeds meer klanten in Vlaanderen én Wallonië. De overname van Aksioma geeft ons de slagkracht die we nodig hebben om nog verder te groeien. Ze is strategisch omdat het ons team én klantenbestand uitbreidt in een belangrijke regio. De evidente volgende stap was dan ook het openen van een derde filiaal in de regio Mechelen. Vanuit onze kantoren in de gebouwen van ‘The Crescent’ zullen we onze bestaande en nieuwe klanten optimaal bedienen.”

Aksioma maakte – net als VanRoey.be – deel uit van de QCom Groep. Voor de klanten van Aksioma zal er dus weinig veranderen, beide bedrijven werken op een erg gelijkaardige manier. Bij het versterkte VanRoey.be kunnen ze blijven genieten van professionele ICT-oplossingen en –diensten op het vlak van security, cloud, mobile en applications.

Wat voor Particuliere/Shop klanten?

Sinds oktober 2017 kan u enkel nog vanuit onze vestiging te Turnhout beroep doen op ons uitgebreid dienstenaanbod. Heeft u intussen vragen over, of problemen met huidige apparatuur? Aarzel niet om onze technische dienst te contacteren. Plant u de aanschaf van een nieuw product? Dan verwijzen wij u graag naar onze online shop Webstore.be.