VanRoey.be wordt via Smals leverancier van het volledige Fortinet security portfolio bij overheidsinstellingen in de sociale zekerheid en gezondheidszorg.

Turnhout, Geel, 23 juli 2015: VanRoey.be mag de komende vier jaar een catalogus van securityoplossingen leveren aan Smals. Smals begeleidt e-governmentprojecten en zorgt voor de gebundelde aankoop van ICT-diensten voor overheidsinstellingen in de sociale zekerheid en gezondheidszorg. VanRoey.be wordt zo leverancier van onder andere de RVA, RSZ, RIZIV, Kind en Gezin en diverse Sociale Fondsen en OCMW’s.

Schaalvoordelen en Cybersecurity

Smals creëert via deze raamovereenkomst schaalvoordeel bij overheidsdiensten die de meest adequate securityoplossingen willen implementeren. Op basis van een overheidsopdracht ging de keuze naar producten van onder meer Fortinet, aangeboden door Van Roey. Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerk security oplossingen en is marktleider in Unified Threat Management (UTM). Fortinet biedt een brede en performante bescherming tegen de meest recente en dynamische cyberaanvallen én vereenvoudigt de IT infrastructuur.

Pat Van Roey, General Manager VanRoey.be: “VanRoey.be is Fortinet-partner van het eerste uur. Het team van Fortinet Certified Network Security Professionals van VanRoey.be introduceerde het laatste decennium heel wat Fortinet-oplossingen in België. Zo realiseerden we samen prachtige projecten bij o.a. De Lijn, Immoweb, Fluxys, Van Lanschot Bankiers, Bobbejaanland en AZ Turnhout. Dit contract is een erkenning van de cybersecurity & Fortinet knowhow die VanRoey.be het laatste decennium opbouwde. Wij versterken hiermee onze positie als strategische security & ICT-partner van Belgische ondernemingen, overheden, scholen en zorginstellingen.”

Over Smals

75 Jaar van expertise en samenwerking in ICT

75 jaar geleden werd de vzw Smals opgericht, een in-house dienstverlener voor de federale, regionale en lokale overheden in het domein van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Zij verenigden zich om samen hun ICT-behoeften te realiseren en vooral het beheer te optimaliseren en te besparen. De gezamenlijke aankoop van hardware, software en ICT-diensten zijn een belangrijk onderdeel van haar werking. Smals kwalificeert zich hierbij, net als de aangesloten instellingen, als aanbestedende overheid. De overheidsopdrachtenwetgeving is dus van toepassing wanneer Smals een beroep doet op de private ICT-markt. Smals realiseert geëngageerde ICT-projecten die antwoord bieden op actuele maatschappelijke vragen. Denk aan het internetportaal SocialeZekerheid.be, de multifunctionele kwartaalaangifte DmfA, de app Student@work, de elektronische stempelkaart, het medisch uitwisselingsplatform Vitalink of de vlotte registratie van MUG-interventies.

Meer weten?

Overeenkomst Smals