Geen onderdeel van een categorie

VanRoey.be: Microsoft Partner of the Month!

By 29 Mei 2015 No Comments

VanRoey.be behaalt de Gold Competency voor Small and Midmarket Cloud én is Microsoft Partner of the Month!

Het zijn uiterst boeiende, maar ook uitdagende tijden voor ondernemingen. Razendsnelle technologische ontwikkelingen spelen hierbij een grote rol en meestal is er wel ergens ICT mee gemoeid. Samen met Microsoft begeleidt VanRoey.be steeds meer klanten bij hun transformatie naar wendbaarheid en moderniteit. Die transformatie blijkt vaak sneller én goedkoper te realiseren dan gedacht. De eenvoud van de Microsoft-oplossingen siert. VanRoey.be kan zo haar rol als  strategische ICT-partner van ondernemingen voluit uitspelen.

Onlangs behaalde VanRoey.be de Gold Competency voor Small and Midmarket Cloud Solutions. De Gold Competency is de hoogste competentie die een partner kan behalen binnen de Microsoft certificaties.

Een heel bewuste keuze om nog een stapje verder te gaan in het cloud-verhaal dat VanRoey.be samen met Microsoft schrijft. General Manager Pat Van Roey legt uit waarom:

Patrick Van roeyVanRoey.be gelooft in de technologie die Microsoft in huis heeft om dé uitdaging van onze klanten te counteren, namelijk de transformatie naar moderniteit, naar het continu bij de tijd blijven. Vooral de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van haar oplossingen overtuigen ons elke dag opnieuw. Microsoft heeft onze klanten en hun uitdagingen opnieuw centraal gezet. Verkopen in een wereld waarin dagelijks 3 biljoen mensen online zijn bijvoorbeeld. Of de veiligheid van data, ook bij een calamiteit in een organisatie. Of de introductie van het nieuwe (samen)werken in een onderneming: anywhere, anytime! Zo gebruik je de gekende Office toepassingen vandaag waar je ook bent, vanop eender welk toestel, met eender welk besturingssysteem, thuis én op je werk. Je betaalt per maand, per gebruiker, je werkt veilig en met de meest recente versie. Data zijn vanop elke locatie en toestel beschikbaar. Een hele vereenvoudiging van een complexe situatie. Dit helpt ons klanten sneller te overtuigen.

VanRoey.be wil dat haar klanten ICT zorgeloos kunnen gebruiken en dit lukt. In die mate zelfs dat steeds meer van haar klanten voor VanRoey.be als strategische ICT-partner kiezen zonder dedicated ICT-manager op de payroll.

De cloudoplossingen van Microsoft spelen hierbij een belangrijke rol,” zegt Eric Primus, Sales Manager. “Zij stellen ondernemingen in staat hun kosten drastisch te reduceren. Investeren in cloud betekent naast gebruiksgemak en veiligheid van data ook een kostenreductie  (ontwikkeling, infrastructuur én ondersteuning). Met een partner als VanRoey.be kunnen ondernemingen ICT strategisch inzetten voor hun succes en groei. Samen met ons werken ze een ICT-plan op lange termijn uit, een roadmap ,die de algemene strategie van de onderneming ondersteunt. De CEO kan ICT zo met een gerust hart uit handen geven.

Begin 2015 werd er een mooi project gerealiseerd bij de Van Looy Groep. De privatisering van Imtech werd als opportuniteit gezien om de ICT-omgeving van de groep volledig te transformeren. Peter Dockx, ingenieur, onderzocht heel wat oplossingen voor zijn uitzonderlijk mobiele organisatie en vond een antwoord op al zijn uitdagingen in de recentste Microsoft producten en oplossingen. Door de gelijktijdige implementatie van én Azure én Office 365 én Sharepoint drong hij niet alleen de kosten terug, hij vereenvoudigde het ICT-management en verbeterde de productiviteit van de medewerkers. Lees hier het volledige verhaal. Peter Dockx:

“VanRoey.be is gepassioneerd door Microsoft en haar oplossingen en dit speelde zeker een rol in onze keuze! De expertise van VanRoey.be wordt gestaafd door verschillende labels en competenties. Dit geeft ons bijkomend vertrouwen. VanRoey.be is een voorloper die oplossingen implementeert die bepalend kunnen zijn voor ons toekomstig succes. VanRoey.be is meer dan een partner, ze zijn een strategische partner.”

Peter Dockx

Pat Van Roey:

Een echte plus voor ons is de actieve en betrokken samenwerking met Microsoft Belux. De goesting en de honger naar groei bij het team werkt heel aanstekelijk. We worden aangemoedigd om het nog beter te doen en krijgen veel sales en marketing materiaal aangereikt. Onze sterke groei van de afgelopen jaren realiseerden we in belangrijke mate door onze uitgesproken keuze voor Microsoft en de ondersteuning die we kregen.

Bron: http://pulse.microsoft.be/language/nl/groeien-wendbaar-en-up-to-date-zijn-you-can-have-it-all/

Leave a Reply