VanRoey.be is een TopDog!

Kontich – VanRoey.be ontving gisterenavond als één van de eerste Belgische spelers de TopDog-status van Ruckus Wireless. Locatie was Blue Vision in Kontich. Een grote erkenning voor de inzet en groei van VanRoey.be én vooral ook goed nieuws voor haar klanten. Dankzij dit label kunnen zij er zeker van zijn dat de engineers van VanRoey.be relevante praktijkervaring combineren met actuele theoretische kennis. Niet onbelangrijk, want een stabiel en veilig draadloos internet wint vandaag elke dag aan belang. 
top-dog-partner-mark-smallEric Primus, Sales Manager bij VanRoey.be is trots op de nieuwe status. “TopDog, dat is een titel waar we ons in kunnen vinden. Een erkenning voor de trouw, ijver en zorgzaamheid die we elke dag voor onze klanten aan de dag leggen. Het behalen van de Ruckus Wireless TopDog-status is een teken van waardering voor ons enthousiasme, onze drang naar kwaliteit en het groeitraject dat we afgelegd hebben. Het is vooral ook een bevestiging voor onze klanten. Bij VanRoey.be zit je goed. Wij zijn een ICT-partner mét expertise rond WIFI en wie kan vandaag nog zonder? WIFI moet functioneren, ongeacht de omgeving en omstandigheden. Met het uitgebalanceerde productportfolio van Ruckus Wireless kunnen we deze behoefte heel concreet invullen.”

Wij zijn verheugd dat we VanRoey.be kunnen verwelkomen tot onze Ruckus TopDog-familie”, aldus Geert Brauwers , Regional Sales Manager bij Ruckus Wireless. “Door de jaren heen heeft VanRoey.be getoond een toppartner te zijn met een hoge kennis van de Ruckus Wireless oplossingen die ze bovendien ingezet hebben bij mooie en grote projecten. Hiervoor willen we VanRoey.be belonen door hen als één van de eerste de TopDog-status te verlenen.”

Over VanRoey.be

VanRoey.be biedt u ICT oplossingen aan met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. Op maat van ondernemingen, scholen, zorginstellingen en andere overheden. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van 100 experts zorgt VanRoey.be ervoor dat haar klanten betrouwbare en succesvolle zakenpartners blijven: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf. VanRoey.be is een sterke groeier, hiervan getuigen ook de mooie projecten die recent opgezet werden voor Soudal, Mensura, Würth, Voka, Fluxys, Bobbejaanland, Van Lanschot Bankiers, Renotec, Immoweb en verschillende ziekhuizen en scholengroepen VanRoey.be maakt samen met Webstore.be deel uit van de Van Roey ICT Group.

Over Ruckus Wireless

Ruckus Wireless is een leverancier van high-end draadloze oplossingen. Ruckus Wireless beschikt over een breed scala aan indoor en outdoor Smart WiFi-producten voor ondernemingen en organisaties en heeft meer dan 50.000 referenties wereldwijd. Ruckus Wireless biedt dankzij de gepatenteerde WiFi-technologie mobiele connectiviteit die betrouwbaar is en in staat is om vele gelijktijdige gebruikers te bedienen.

Door de jaren heen heeft VanRoey.be getoond een toppartner te zijn met een hoge kennis van de Ruckus Wireless oplossingen, die ze bovendien ingezet hebben bij mooie en grote projecten

Geert Brauwers , Regional Sales Manager bij Ruckus Wireless

Lees de case

Onze Ruckus-installatie bij Renotec

Meer weten over onze draadloze netwerk-oplossingen van Ruckus?

Lees hier meer:

Leave a Reply