Dit is zo één van die realisaties waar we wel héél fier op zijn. Omdat we zelf de samenwerking met scholen zo belangrijk vinden. En omdat we zelf ook regelmatig ervaren dat het niet gemakkelijk is om het juiste talent voor VanRoey.be te vinden. Hetzelfde geldt in het onderwijs; als directielid of leerkracht wilt u ook een grote waaier aan opportuniteiten aanbieden aan uw studenten: gepaste stageplaatsen, leerrijke bedrijfsbezoeken… Om deze twee werelden te laten samenvloeien en om duurzaam ondernemen te stimuleren hebben Voka Kempen, Mechelen en Antwerpen-Waasland een digitale tool laten ontwikkelen door VanRoey.be.

Wat heeft deze tool uw onderneming of uw school te bieden?

Deze vernieuwde digitale tool is een platform dat ondernemers en jong talent samenbrengt. De tool zorgt er voor dat elke school een gepast traject kan uitstippelen voor zijn studenten, waarbij studenten de bedrijfswereld beter leren kennen. Ondernemers kunnen op een eenvoudige manier talent aantrekken/ontdekken en jongeren warm maken voor hun sector. Toch handig?

www.onderwijs-ondernemen.be

1 Tool, 1 platform, hét bindmiddel tussen twee werelden!

Ontdek snel wat de tool u te bieden heeft!

Bespaar tijd en vind in mum van tijd de geschikte partner. U bent altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bouwt relevante contacten op voor nu en in de toekomst.