Nieuws

VanRoey.be opnieuw verkozen tot Best SMB Reseller van 2014

By 31 Januari 2014 No Comments

Best-SMB-Reseller-2014_award ​Naar jaarlijkse gewoonte is eind januari de periode van de Channel Awards uitreiking. De Channel Awards zijn de Oscaruitreiking voo​r de ICT sector in België.

VanRoey.be was tussen enkele grote kleppers als Microsoft , HP, …  voor niet minder dan drie disciplines genomineerd. “Best SMB reseller”, “Best e-Commerce reseller” en “ICT personality of the year”.

Van de 10 finalisten landde Vanroey.be op een nipte tweede plaats als “Best e-Commerce reseller”. Eveneens op een eervolle tweede plaats met 33% van de stemmen, eindigde Pat Van Roey in de discipline “ICT Personality of the year”.
De hoofdvogel werd echter wel afgeschoten: voor het tweede jaar op rij werd VanRoey.be verkozen tot “Best SMB Reseller van 2014”.

Patrick Van Roey: “We zijn erg trots op deze erkenning. We leggen de lat voor onszelf hoog. De award “Beste SMB reseller van 2014” is een bevestiging door de sector van dit hoge niveau van onze professionaliteit. Het bewijst bovendien dat je voor de goeie ICT-bedrijven niet altijd naar de Brusselse regio moet kijken. De Kempen is een prima uitvalsbasis: afstand speelt dankzij technologie amper nog een rol.”

De continue focus op het KMO en corporate segment heeft VanRoey.be het laatste jaar heel wat awards opgeleverd: HP Platinum Partner, Fortinet Gold Partner of Excellence, HP CloudAgile Partner, … Ook in 2013 werd VanRoey.be al als Best SMB Reseller verkozen door de ICT sector.

Leave a Reply