Geen onderdeel van een categorie

VanRoey.be uit Turnhout wordt 20 jaar!

By 6 November 2013 No Comments
Persbericht: 5/11/2013

Gestart in 1993 als eenmanszaak onder de naam van Van Roey Automation, is VanRoey.be uitgegroeid tot de grootste ICT dienstverlener van de Kempen.

Patrick Van Roey, CEO: ”In 1993 was ICT veel eenvoudiger: Van big data, beveiliging of cloud was nog geen sprake. Je kan wel stellen dat vandaag alles een stuk complexer is. Er is meer nood aan specialisten die, in verstaanbare taal, je kunnen bijstaan en adviseren in welke richting je onderneming zich op ICT vlak beweegt.

VanRoey.be maakt onderdeel uit van de Van Roey ICT Group. Deze bestaat uit een aantal dochterondernemingen die de verschillende aspecten van het ICT landschap dekken: VanRoey.be op vlak van infrastructuur en services, Bapps.be op vlak van applicaties, Webstore.be als belevenisshops en Ecolomics.be als het eerste groene datacenter uit de Kempen”

Voor 2014 zet de Van Roey ICT Group 4 peilers centraal: Security, Cloud, Storage en Apps. De actuele rode draad is security. Van Roey beveiligt je informatie, waar deze zich ook bevindt, in je bedrijf of ergens in de cloud”

Van Roey won het voorbije jaar de prestigieuze Channel Awards als Best B2B reseller: “Dit is de duidelijkste bevestiging voor het ganse team van onze dagelijkse inzet en zorg voor onze klanten en onze partners. Het is de kers op de taart van 20 jaar werk.”

In november kreeg Van Roey samen met de Qcom groep waar de onderneming deel van uitmaakt, ook nog de Platinum Status bij HP. Als Platinum Partner is VanRoey.be HP Specialist voor Servers en storage, workstations, printers en plotters, Networking en Services.

 

Op 28/11 wordt dit alles gevierd op het eindejaarsevent in de 4Wings, één van de mooiste locaties van de Kempen. Het Van Roey eindejaarsevent is intussen uitgegroeid tot het grootste ICT-event in de provincie Antwerpen en verwacht meer dan 250 aanwezigen.
Meerdere klanten brengen een getuigenis. Vervolgens geeft Eric Van Bael (Managing Director HP) zijn visie op de toekomst. Xander De Rycke rondt de onvergetelijke dag af met een komische noot.

Leave a Reply