Brussel – VanRoey.be did it again! Na maandagavond het TopDog-label van Ruckus ontvangen te hebben, overhandigde Veeam gisterenavond de ‘Best Partner of the Year 2014 Award’ aan VanRoey.be. Veeam erkent ons als de Belgische partner die het meest bijgedragen heeft tot de kwaliteit, het succes en de innovatie van Veeam gedurende het afgelopen jaar. Weer een bijzondere opsteker voor het team van VanRoey.be en vooral ook een erkenning voor de mooie projecten die we in 2014 met onze klanten gerealiseerd hebben.

VeeamProPartnergold1Verleden jaar ontving VanRoey.be al de award voor ‘The Fastest Growth of the Year’ uit handen van Veeam. “Deze nieuwe award is een erkenning voor onze focus op resultaten en op de beste en meest moderne oplossingen voor onze klanten. ICT is één van de markten in beweging bij uitstek. Strategische partnerships kunnen je marktpositie en data veilig stellen,’ zegt Roel Van Looy, Technical Business Manager bij VanRoey.be. “Betrouwbare partners als Veeam spelen een belangrijke rol bij de groei van ons bedrijf.  Bovendien hebben we beiden de ambitie om groei te realiseren in het KMO- én enterprise segment en kunnen elkaar hierbij als partners goed aanvullen,” vult Eric Primus, Sales Manager aan.

Over VanRoey.be

VanRoey.be biedt u ICT oplossingen aan met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. Op maat van ondernemingen, scholen, zorginstellingen en andere overheden. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van 100 experts zorgt VanRoey.be ervoor dat haar klanten betrouwbare en succesvolle zakenpartners blijven: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf. VanRoey.be is een sterke groeier, hiervan getuigen ook de mooie projecten die recent opgezet werden voor Soudal, Mensura, Würth, Voka, Fluxys, Bobbejaanland, Van Lanschot Bankiers, Renotec, Immoweb en verschillende ziekhuizen en scholengroepen VanRoey.be maakt samen met Webstore.be deel uit van de Van Roey ICT Group.

Logo VEEAMOver Veeam

Veeam® Software is aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter™ en weet als geen ander hoe uitdagend het is om een bedrijf altijd operationeel te houden en heeft daarom oplossingen ontwikkeld die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht bieden.

Leave a Reply