Ontdek VanRoey.be en de oplossingen van Odoo op 15 oktober in Idealabs bij Telenet

De software van het Belgische Odoo verovert de wereld. Mede dankzij strategische partners als VanRoey.be, dat vandaag één van de zeven Silver Partners van Odoo wereldwijd werd. Een erkenning voor VanRoey.be dat continu investeert in opleiding en certificering van haar experts. VanRoey.be groeit, mede door het aanbieden van de gebruiks- en budgetvriendelijke business applications van Odoo, oplossingen voor het managen van onder andere marketing, sales, productie en boekhouding. Als bijlage bij dit persbericht vindt u de getuigenis van Mon-Tra-Sport uit Beerse dat voor de automatisering van haar bedrijfsprocessen in zee ging met VanRoey.be en Odoo.

Much Odoo about bedrijfssoftware

odoo_silver_partnerHet Belgische Odoo werd in 2005 – toen nog onder de naam OpenERP – opgericht door Fabian Pinckaers. Een bijzonder ambitieuze man die van Odoo het snelst groeiende business softwarebedrijf in de wereld maakte. Vandaag telt Odoo wereldwijd meer dan 250 werknemers in 3 continenten en activiteiten in 120 landen.
Dankzij de applicaties van Odoo krijgen ondernemingen eenvoudig toegang tot gebruiks- en budgetvriendelijke software die hen in staat stelt professioneel te werken: van e-commerce, content- en eventmanagement over documentbeheer, aankoop, time- en projectmanagement tot CRM. Vandaag is het niet meer nodig om al uw bedrijfsgegevens op een eigen server te plaatsen. De voordelen zijn groot. Alle oplossingen zijn online te gebruiken, anytime, anywhere. Op alle toestellen en met een hoge servicekwaliteit en meetbare kosten.

VanRoey.be wordt Silver Partner en neemt deel aan de Odoo Business Apps World Show ’14 in Antwerpen

De oplossingen van Odoo worden lokaal door meer dan 600 gecertifieerde partners ondersteund. Het Vlaamse VanRoey.be werd zonet één van de zeven Silver Partners van Odoo wereldwijd. VanRoey.be is vandaag één van de snelste groeiers van Odoo wereldwijd. VanRoey.Be neemt ook deel aan de Odoo Business Apps World Show ’14 in Antwerpen. Hier kan u VanRoey.be als strategische IT-partner leren kennen. CEO Fabian Pinckaers vertelt zijn groeiverhaal en experts van Odoo stellen concrete realisaties met Odoo voor. Hier meer info over dit event.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.