Afgelopen zondag nodigde de Rotary Turnhout jong en oud uit voor Move(d) To Help. Een sportief event op Kempische bodem met als uitgangspunt om iedereen in beweging te krijgen en goede doelen – zoals armoedeorganisaties in de provincie Antwerpen – te steunen. Maar liefst 105 bedrijven, waaronder de Van Roey ICT Group, droegen een steentje bij.

Voor iedereen wat wils

Sportievelingen en G-sporters konden zich volledig uitleven dankzij het uitgebreid aanbod aan activiteiten: wandeltochten, loopwedstrijden, team challenges, G-voetbal…

Naast de juiste dosis sportiviteit werden ook de kleintjes in de watten gelegd in een kinderparadijs. Verwennerij alom, buikjes werden gevuld met lekkernij dankzij het food truck festival.

Moved To Help team VanRoey.be

Bekijk alle foto’s op onze facebook pagina!

Teamchallenges – Wie hackt Gustaaf?

Maar liefst 26 teams ging de uitdagingen aan. Ook wij namen deel aan de teamchallenges met 2 teams, vergezeld door twee top G-atleten.

Eén van de teamchallenges was onze eigen challenge “Wie hackt Gustaaf?”. De teams moesten het wachtwoord van Gust Van Echelpoel raden, de CFO van een overheidsbedrijf, raden. Hierbij kwamen zowel denkwerk als fysieke inspanning te pas.

MOVE(d)TOHELP MOVEd To Help 2017: Een sportief en inculsief initiatief van Rotary Club Turnhout voor armoedeorganisaties...

Geplaatst door VanRoey.be op dinsdag 9 mei 2017