Office 365 & Veeam Backup:
A Perfect Match

Microsofts Office 365 is een schitterende tool die de productiviteit van uw organisatie een serieuze boost geeft. Toch kan u best even stilstaan bij de veiligheid en beschikbaarheid van uw data in Office 365.

Meer weten?Download whitepaper

Extra back-up
van mappen, mails, agenda en contactpersonen

Weg is weg

Weet u hoe lang Microsoft gegevens in de prullenbak van Outlook bewaart? Standaard verdwijnen openbare mappen, mails, afspraken en contactpersonen al na 30 dagen. Komt u er nadien achter dat u een belangrijke mail per ongeluk verwijderd heeft is het te laat.

Wat als een misnoegde (ex-)medewerker bewust gegevens heeft verwijderd of u de prullenbak meteen heeft geleegd? Per ongeluk of bewust… brute pech. Er bestaat geen manier om uw data te herstellen.

Veeam te hulp

Met Veeam Backup voor Microsoft Office 365 haalt VanRoey.be uw Office 365 Exchange Online-postvakitems (e-mail, kalender en contactpersonen) en openbare mappen dagelijks op en zorgt ze voor een off-site back-up in Microsoft Azure (of lokaal).

Wanneer het nodig blijkt, kan de data terug hersteld worden. Ongeacht of u volledig gemigreerd bent naar Office 365 of over een hybride Office 365- en Exchange-oplossing beschikt.

Als u uw gegevens hier achterlaat kunnen we op korte termijn samen de mogelijkheden van Veeam Back-up voor Office 365 bespreken. Onze expert zal geen vraag onbeantwoord laten.

Veeam Backup Whitepaper

Zodra u het formulier verzonden heeft bezorgen wij de whitepaper in uw mailbox.

Veeam Partner Gold

Microsoft Gold Partner

Dankzij Veeam Backup voor Office 365:

  • verkleint u het risico op gegevensverlies;
  • krijgt u de controle over uw data zelf in handen;
  • kan u personen die met gevoelige of belangrijke data werken, beter beschermen dan anderen;
  • kan u eenvoudiger aan interne en externe beleidsregels voldoen (compliancy). Een belangrijk argument in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving.

NIEUW: vanaf heden kan u met Veeam Backup voor Office 365 ook SharePoint & OneDrive automatisch back-uppen, zonder bijkomende licenties.

VanRoey.be Veeam Customer Choice awards

Voor het tweede jaar op rij mogen we onszelf de meest favoriete Veeam Reseller van België noemen. Onze klanten zijn meer dan tevreden over de werkwijze en resultaten van VanRoey.be.

Lees verder

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar