Bij de aankoop van een nieuwe pc met
Windows 7 of Windows 8.1
kan u een gratis upgrade uitvoeren.

Na de installatie kan u volop aan de slag met Windows 10.
Zorg dat u dit tijdelijke aanbod niet mist!

Deze gratis upgrade naar Windows 10 is beschikbaar voor pc’s én tablets.

Werkt eenvoudig en is gratis

Als u de upgrade vóór 29 juli 2016 hebt geïnstalleerd, ontvangt u gratis een volledige versie van Windows 10, dus geen proefversie en geen beperkte versie.

Het voelt vertrouwd

Het Startmenu is terug en verbeterd, u heeft nu direct toegang tot uw favoriete zaken. Uw bestanden blijven behouden en de aan de taakbalk vastgemaakte apps vindt u daar ook weer terug.

Snel. Compatibel. Veiliger

Windows 10 start 28% sneller op dan Windows 7, komt snel uit de slaapstand en heeft meer beveiligingsfuncties dan ooit. Bovendien is het ontworpen om te kunnen samenwerken met de hard- en software die u al gebruikt.

Geniet van fantastische nieuwe functies

Windows 10 zit boordevol innovaties als Microsoft Edge, de gloednieuwe browser, en Continuum, dat de mogelijkheden voor touch of typen op pc’s en tablets aanzienlijk vergroot.

Ga naar de nieuwe Windows Store

Ontdek een nog altijd groeiende selectie apps, games en nu ook films, tv-programma’s en de allernieuwste muziek. En alles is gecertificeerd door Microsoft.

We willen u ondersteunen

De Microsoft Answer Desk is er voor u. Als u tijdens of na de upgrade vragen hebt, neem dan contact op met onze technisch medewerkers. Maar ga om te beginnen naar Windows 10 – Veelgestelde vragen of het Community Forum.

Vertrouwd. Onverwacht.
Ontdek alle fantastische dingen die u met Windows 10 kunt doen.

 

Lees meer op de Microsoft website

Info en voorwaarden

* Ja, het is gratis! Deze upgrade-aanbieding heeft betrekking op een volledige versie van Windows 10, niet op een proefversie. Bij het downloaden van Windows 10 moet er 3GB aan bestanden worden gedownload. Hierbij kunnen internetkosten in rekening worden gebracht. Deze gratis upgrade naar Windows 10 dien je binnen één jaar na beschikbaarheid te downloaden. Je hebt dan gratis Windows 10 op je toestel.
De Windows 10-upgrade geldt voor in aanmerking komende toestellen met Windows 7 en Windows 8.1, inclusief toestellen die je al hebt. Er gelden bepaalde hardware/software-vereisten en de beschikbaarheid van functies kan per toestel en markt verschillen. De beschikbaarheid van de Windows 10-upgrade voor Windows Phone 8.1 varieert per hardwareleverancier of telecomprovider. Toestellen moeten op internet zijn aangesloten en Windows Update moet zijn geactiveerd. Windows 7 SP1 en Windows 8.1 Update zijn vereist. Enkele versies zijn uitgesloten: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise en Windows RT/RT 8.1. Klanten die een volumelicentie hebben met een actief abonnement op Software Assurance, ontvangen een aanbod voor een upgrade naar een bedrijfseditie van Windows 10. Deze edities maken geen deel uit van dit aanbod. Bezoek de website van de fabrikant en de pagina Windows 10-specificaties voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt. Voor updates gelden in de toekomst mogelijk andere vereisten.