Werkt eenvoudig

Het is en blijft Windows zoals u het gewend bent, alleen beter. Steeds beter gezien het wellicht de laatste versie van Windows is en eindeloos geüpdatet zal worden.

Het voelt vertrouwd

Het Startmenu is terug en verbeterd, u heeft nu direct toegang tot uw favoriete zaken. Uw bestanden blijven behouden en de aan de taakbalk vastgemaakte apps vindt u daar ook weer terug.

Snel. Compatibel. Veiliger

Windows 10 start 28% sneller op dan Windows 7, komt snel uit de slaapstand en heeft meer beveiligingsfuncties dan ooit. Bovendien is het ontworpen om te kunnen samenwerken met de hard- en software die u al gebruikt.

Geniet van fantastische nieuwe functies

Windows 10 zit boordevol innovaties als Microsoft Edge, de gloednieuwe browser, en Continuum, dat de mogelijkheden voor touch of typen op pc’s en tablets aanzienlijk vergroot.

Ga naar de nieuwe Windows Store

Ontdek een nog altijd groeiende selectie apps, games en nu ook films, tv-programma’s en de allernieuwste muziek. En alles is gecertificeerd door Microsoft.

We willen u ondersteunen

De Microsoft Answer Desk is er voor u. Als u tijdens of na de upgrade vragen hebt, neem dan contact op met onze technisch medewerkers. Maar ga om te beginnen naar Windows 10 – Veelgestelde vragen of het Community Forum.

Vertrouwd. Onverwacht.
Ontdek alle fantastische dingen die u met Windows 10 kunt doen.

 

Lees meer op de Microsoft website