Wrap up 2021: dit waren jullie tophits

2021 startte met een enorme knaldrang, we hoopten elkaar terug te mogen zien in levenden lijve. We moesten even wachten om terug écht te mogen netwerken, maar het was de moeite waard! In totaal organiseerden we maar liefst 41 online events én 34 fysieke events om jullie te inspireren.

Het was voor ons ook het jaar van veranderingen en nieuwe uitdagingen: de make-over van ons Experience Center, de start van de werken aan ons energieneutrale en slimme kantoorgebouw Kempus, meer dan 30 nieuwe collega’s, de lancering van onze gloednieuwe B2B webstore en het hoofdstuk van onze fysieke shop werd afgesloten. Dit alles met als kers op de taart onze erkenning als Great Place To Work!

Vijf tophits

En of jullie honger naar kennis en informatie werd gestild! Met bijna een half miljoen bezochte pagina’s op onze site delen we graag jullie top vijf:

1. HP Business Notebooks

Hybride werken vraagt om performante notebooks. Iedereen wil overal – lees thuis en op kantoor – productief zijn. Geen wonder dat jullie de weg naar onze zakelijke HP laptops gevonden hebben. Van workstation tot 2-in-1 tablet/convertible, kies uit stuk voor stuk op kwaliteit geselecteerde toestellen.

  Kies een HP laptop die bij je past.

2. Microsoft Teams

Net als 2020 was 2021 het jaar van Microsoft Teams. Tal van nieuwe features werden in sneltempo uitgerold om nóg beter te kunnen samenwerken en vergaderen. Teams is het paradepaardje geworden binnen de Microsoft 365 Suite. Redenen genoeg om in te zoomen op de mogelijkheden, of om aan de slag te gaan met onze 12 tips om nog boeiender & efficiënter te vergaderen.

  Ontdek ook onze vergadertools.

3. SharePoint Online

Technology is best when it brings people together. Perfecte communicatie komt niet vanzelf, hiervoor moet je inzetten op het gebruik van de juiste tools én apps. Bij goede communicatie met collega’s denk je wellicht direct aan Teams, maar wist je dat het achterliggend SharePoint sites aanmaakt? Door SharePoint op de juiste manier in te zetten, kan je belangrijke data en bestanden centraal beschikbaar stellen en complexe workflows automatiseren. Wil je meer betrokkenheid en engagement van je collega’s? Dan is een SharePoint hubsite een echte aanrader.

  De voordelen van Microsoft SharePoint.

4. Security Awareness

Cyberaanvallen waren het afgelopen jaar maar liefst met 66% gestegen én met collega’s die thuis werken heb je niet altijd zicht op hun digitaal gedrag. Dit neemt niet weg dat je ze wel kan begeleiden en trainen door in te zetten op een Awareness Training. Jullie gingen dan ook gretig op zoek naar antwoorden hoe je phishing binnen jouw organisatie kan voorkomen. De hamvraag blijft echter: hoe hoog staat Security Awareness dit jaar op jullie agenda?

  Vraag je proefaccount aan!

5. Managed IT Services

Ook Managed Services, misschien beter gekend als IT-outsourcing, bleef jullie in 2021 boeien. Net als elk organisatie heb je wel te kampen gekregen met het uitvallen van personeel door Corona. Wat maakt dat je hierdoor misschien niet te allen tijde een beroep kon doen op je eigen IT’er of IT-afdeling. Dit, in combinatie met de toename van security threats, maakt het niet onlogisch dat Managed Services jullie top 5 afsloot! Je kan immers zelf kiezen wat je uit handen geeft. Zo kan je zowel het onderhoud als het beheer van je omgeving geheel of gedeeltelijk uit handen geven.

  Waarom zou je outsourcen?

Kortom 2021 was een jaar om U tegen te zeggen! Bedankt & stay tuned in 2022 door ons te volgen op social of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

“Technology is best when it brings people together”

Geschreven door:

Onze Oplossingen

ESG